Μαρία Παπαδοπούλου: Η Αλλαγή Σκυτάλης μας ταξιδεύει στην Αθήνα
Η δήλωση της Μαρίας Παπαδοπούλου:
📍 Η «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ»… ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Χθές είχα την ευκαιρία να ζήσω μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, παρέα με την Ευαγγελία Νίττη, Estia Food Tour.
Ένα Food Tour που τελικά είναι πολύ περισσότερα από μια γευστική περιήγηση.
📌Περπατάς στην Αθήνα, δοκιμάζεις γεύσεις και προϊόντα, ανακαλύπτεις μικρά διαμάντια της πόλης και, ταυτόχρονα, μαθαίνεις την ιστορία της. Ιστορίες για δρόμους, γειτονιές, κτίρια και σημεία που μπορεί να έχουμε περάσει δεκάδες φορές χωρίς ποτέ πραγματικά να τα έχουμε «δει».
Και όλα αυτά με τον ξεχωριστό τρόπο της Ευαγγελίας, που μετατρέπει την ξενάγηση σε μια ζωντανή, διασκεδαστική και… πολύ γευστική εμπειρία!
Κάπως έτσι γεννήθηκε και μια όμορφη συνεργασία.
Η «Αλλαγή Σκυτάλης», στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που θέλουμε να αναπτύσσουμε και των μικρών αλλά ουσιαστικών πραγμάτων που μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους του Δήμου μας, εξασφάλισε ειδικές προνομιακές τιμές για όσους από τον Δήμο Σκύδρας επιθυμούν να ζήσουν αυτή την εμπειρία.
📍Η δυνατότητα αφορά μεμονωμένα άτομα και παρέες, συλλόγους, σχολεία και οργανωμένες ομάδες, με ειδικό τιμοκατάλογο κατόπιν συνεννόησης.
Γιατί πιστεύουμε ότι η εξωστρέφεια δεν είναι μόνο μια λέξη.
Είναι γνωριμίες, εμπειρίες, πολιτισμός, γεύσεις, ιστορία και ευκαιρίες να γνωρίσουμε κάτι καινούργιο.
Και όταν μπορούμε μέσα από τις συνεργασίες μας να δημιουργούμε ένα μικρό επιπλέον όφελος για τους δημότες μας, θα το κάνουμε.
🙏🏻Ευαγγελία, σ’ ευχαριστώ για τη σημερινή εμπειρία — αλλά και για την άμεση ανταπόκρισή σου στην πρότασή μου. ❤️
Από σήμερα, λοιπόν, όποιος θέλει να γνωρίσει την Αθήνα… αλλιώς, επικοινωνεί μαζί με την Ευαγγελία Estia Food Tour!
📍 ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ
Ανοίγουμε δρόμους. Δημιουργούμε συνεργασίες. Προσφέρουμε ευκαιρίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Γιαννιτσά: ΚΑΡΠΑ/Πρώτες Βοήθειες με..."Σερραϊκόν" αέρα!
30 Αυγούστου 2026
ΣΧΟΛΙΑ