close search results icon

Μαρία Παπαδοπούλου: Στο παγωμένο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας

Μαρία Παπαδοπούλου: Στο παγωμένο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας

Στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας για την εκδήλωση της ΔΑΟΚ Πέλλας βρέθηκε η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας. Η Μαρία Παπαδοπουλου με ανάρτηση της αναφέρει 

📍Στο ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΥΔΡΑΣ η ημερίδα για την εγκατάσταση των Νέων Γεωργών Νεαρής Ηλικίας ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας του συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» με μέλη παλιά και νέα του συνδυασμού .

📌Ο Δήμος Σκύδρας είχε την τιμή σήμερα να φιλοξενήσει την ημερίδα των Νέων Γεωργών Νεαρής Ηλικίας, διοργάνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Πέλλας. Αναπτύχθηκε η Προδημοσίευση της 1ης Πρόσκλησης της Παρέμβασης Π3-75.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣΚΑΠ) της Ελλάδας 2023-2027.

📌Μια ενημέρωση εφ όλης της ύλης με κύρια εισηγήτρια την κα Παπαδοπούλου Κατερίνα . Παρουσιάστηκε με απόλυτη λεπτομέρεια η προδημοσίευση ως προς τις προϋποθέσεις και δεσμεύσεις , τέθηκαν προβληματισμοί , δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων .

📌Παρουσία του Αντιπεριφεριάρχη, του κου Τερτιβανίδη, του κου Γαϊτάνη και του Δημάρχου Πέλλας . 

📌Η Δήμαρχος Σκύδρας και οικοδέσποινα απούσα , απών και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης , οι οποίοι με κάθε ευκαιρία δηλώνουν ότι είναι δίπλα στους αγρότες… 

📌Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση !

📌Εμείς θα ευχηθούμε να γίνουν και άλλες τέτοιου είδους ημερίδες στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας χωρίς να εκτεθούμε ως Δήμος λόγω του ψύχους στην αίθουσα ! Να τονίσω ότι στις ημερίδες συμμετέχουν ενήλικες και είναι καθιστοί στις καρέκλες …μην σπεύσουν κάποιοι να το αντιπαραβάλλουν με τα παιδικά αποκριάτικα πάρτι ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ