close search results icon

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Ο παίκτης δεν κατάφερε να αποδώσει με ακρίβεια το πιάτο αντιγραφής και να πείσει τους κριτές που το δοκίμασαν

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες που απομένουν στο MasterChef καθώς ακόμα ένας είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάιλιτι μαγειρικής. Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία και τα μέλη της έπρεπε να ριχτούν στη μάχη και παλέψουν για την ασυλία, και να γλιτώσουν από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Αυτήν τη φορά δεν ακολούθησε διαδικασία ψηφοφορίας αλλά ασυλίας. Η Ελπίδα Μορφούλη και ο Νίκος Μπέρκας δεν τα κατάφεραν στον πρώτο γύρο και ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τους ακολούθησε ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος έχασε στην αναμέτρησή του με τον Πάνο Κουμουνδούρο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που έφερε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους και με έμφαση στη λεπτομέρεια να αντιγράψουν πιστά το πιάτο. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και όλοι θέλουν να φτάσουν στον τελικό του MasterChef.

MasterChef 2022 | Νίκος Μ. ή Γιάννος; Δείτε ποιος αποχώρησε

Ο παίκτης που είχε την χειρότερη προσπάθεια και συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει από την αποχώρηση.

 protothema.g

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ