close search results icon

"Μαζί κερδίζουμε σήμερα τη μάχη του αύριο"

Άρθρο του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) στο CNN. 

Μαζί κερδίζουμε σήμερα τη μάχη του αύριο

«Η Ελλάδα άρχισε να αλλάζει. Γίνεται ήδη πιο ισχυρή, οικονομικά, στρατιωτικά γεωπολιτικά. Με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη αποδείξαμε ότι μπορούμε να βάζουμε ψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Ότι η Νέα Δημοκρατία, είναι η παράταξη της ευθύνης και της κοινωνικής ευαισθησίας. Λαϊκή, πατριωτική, φιλελεύθερη, πραγματικά προοδευτική. Ότι απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Μαζί κερδίζουμε σήμερα τη μάχη του αύριο. Για μας και τα παιδιά μας», τονίζει ο Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «CNN.gr». Συγκεκριμένα αναφέρει:

Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας διεξάγεται σε μια περίοδο παγκόσμιας αστάθειας και αβεβαιότητας. Με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία να φέρνει στην ήπειρό μας σκοτεινές εποχές του περασμένου αιώνα και να επιφυλάσσει απρόβλεπτες οικονομικές αναταράξεις. Με την παγκόσμια έκρηξη στις τιμές ενέργειας, να πλήττει επιχειρήσεις και νοικοκυριά, κι ακόμη περισσότερο τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Και με την κοινωνία κουρασμένη από τις αλλεπάλληλες εξωγενείς προκλήσεις των τελευταίων χρόνων.

Οι μέρες, οι μήνες που έρχονται κουβαλούν σοβαρές δυσκολίες. Απαιτούν ενσυναίσθηση των προβλημάτων, των δυσκολιών, της αγωνίας του κόσμου. Αλλά και επίγνωση των αναγκών της οικονομίας, ώστε να μην σπάσουν οι αντοχές της και να μη φτάσουμε ποτέ ξανά σε αδιέξοδα που τόσο σκληρά πληρώναμε για μια δεκαετία. Απαιτούν ευαίσθητες ισορροπίες, με καλό μέτρημα κάθε απόφασης. Κόντρα στον λαϊκισμό και την πολιτική ανευθυνότητα.

Είναι χρέος όλων να απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη, ό,τι κι΄αν ψήφισε. Να ακούμε, να συζητάμε, να μπαίνουμε στη θέση του. Χωρίς να αρνούμαστε τα προβλήματα και χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο. Αρκεί η αλήθεια και μόνο. Και η προβολή των αποτελεσμάτων της πολιτικής μας.

Κόντρα στις Κασσάνδρες, καταφέραμε να βγούμε από την πανδημία, με δυναμική ανάπτυξη, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες επιχειρήσεις και 200 χιλιάδες περισσότερες θέσεις εργασίας. Κάναμε άλματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και αναβαθμίσαμε τις δημόσιες υπηρεσίες. Απαλλάξαμε το κράτος από παθογένειες του παρελθόντος. Η Ελλάδα άρχισε να αλλάζει. Γίνεται ήδη πιο ισχυρή, οικονομικά, στρατιωτικά γεωπολιτικά.

Προφανώς τίποτα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Ξέρουμε, όμως, που είμαστε, ξέρουμε που θέλουμε να πάμε, ξέρουμε και πως να πάμε. Με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη αποδείξαμε ότι μπορούμε να βάζουμε ψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Ότι η Νέα Δημοκρατία, είναι η παράταξη της ευθύνης και της κοινωνικής ευαισθησίας. Λαϊκή, πατριωτική, φιλελεύθερη, πραγματικά προοδευτική. Ότι απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Μαζί κερδίζουμε σήμερα τη μάχη του αύριο. Για μας και τα παιδιά μας. Για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε.

* το άρθρο του Υφυπουργού αναρτήθηκε στο cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ