close search results icon

Μαζί στο θέατρο ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης και ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλέξης Βλάχος

Μαζί στο θέατρο ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης και ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλέξης Βλάχος


Μια κοινή πολιτιστική εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, και ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Αλέξης Βλάχος, στο θέατρο της πόλης. Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν μαζί την παράσταση  Αντιγόνη που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στις πολιτιστικές δραστηριότητες του τόπου.

Η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς πολλοί θεατές τους πλησίασαν για να τους χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν σύντομα μαζί τους. Η κοινή εμφάνιση απέκτησε και συμβολικό χαρακτήρα, αφού ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, θέση από την οποία ξεκίνησε την πορεία του στη δημόσια ζωή.

Ο Αλέξης Βλάχος, καταξιωμένος νομικός και ενεργό μέλος του Συλλόγου, διεκδικεί την προεδρία με φρέσκιες ιδέες και όραμα για έναν σύγχρονο, ενωτικό και εξωστρεφή Δικηγορικό Σύλλογο. Η παρουσία του δίπλα στον Δήμαρχο ερμηνεύεται και ως μια ένδειξη "διαδοχής"  σε ένα θεσμικό πλαίσιο που συνδυάζει το ήθος, τη γνώση και την εμπειρία.

Οι δύο άνδρες, με βαθιές ρίζες στον νομικό κόσμο της Πέλλας, αποδεικνύουν πως η πολιτική, η δικαιοσύνη και ο πολιτισμός μπορούν και πρέπει να συμπορεύονται προς όφελος της κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ