close search results icon

Με αγκαλιές και ενθουσιασμό το πανηγύρι στο εκλογικό κέντρο του Γρηγόρη Στάμκου

Με αγκαλιές και ενθουσιασμό το πανηγύρι στο εκλογικό κέντρο του Γρηγόρη Στάμκου

"Οι δημότες αποφάσισαν μαζί να συνεχίσουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Στάμκου, μετά το τελικό αποτέλεσμα που ανανέωσε τη δημαρχική του θητεία στον Δήμο Πέλλας, μπροστά απο το εκλογικό κέντρο στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών.

"Είμαι αντίθετος με το σύστημα της απλής αναλογικής, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει", σημείωσε, προσθέτοντας πως "τώρα πρέπει να αφήσουμε τις οξύτητες και με πνεύμα συναίνεσης να συνεχίσουμε για να κάνουμε τον Δήμο Πέλλας όπως τον οραματιστήκαμε". 

Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στους ανθυποψήφιους, λέγοντας πως "όλοι αγωνιστήκαμε έχοντας καλές προθέσεις για τον Δήμο Πέλλας", ενώ έδωσε περίτρανα συγχαρητήρια στους συνεργάτες του και στους υποψηφίους συμβούλους που έδωσαν τη δική τους μάχη και με πολλούς εκ των οποίων ξεκίνησε το 2010.

Στο εκλογικό κέντρο το πανηγύρι απο τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί ήταν ξέφρενο, πυροτεχνήματα φώτισαν τον νυκτερινό ουρανό, ο Γρ. Στάμκος με την έλευση του πνίγηκε στις αγκαλιές του κόσμου και όλη η χαρά κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ