close search results icon

Με αναμονή για έλευση στα Γιαννιτσά-Διπλή αναβολή του "5" στον Έβρο λόγω υγείας του Β. Τσικάρα

Τι αναφέρει σε μήνυμα του ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και η ηθοποιός. 

Με την αναμονή προγραμματισμού για το πότε θα προβληθεί η ταινία στα Γιαννιτσά (και γιατί όχι ευρύτερα στον Νομό Πέλλας), μια πόλη όπου συμμετείχε ενεργά στις ταινίες του, όπως και στο "5", ο σκηνοθέτης και σεναρογράφος της ιστορικής ταινίας Βασίλης Τσικάρας, εξέδωσε ανακοίνωση για την διπλή αναβολή της ταινίας σε κινηματογράφο της Αλεξανδρούπολης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Θα ήθελα να δηλώσω μετά από ένα 48ωρο σιωπής, πως θέματα υγείας που προέκυψαν μετά από εντατική εργασία και υπερπροσπάθεια κάλυψης τεχνικών προβλημάτων, ανέβαλα δύο φορές την Πανελλαδική πρεμιέρα του Πέντε στην Αλεξανδρούπολη.

 Δυστυχώς στενοχωρώ πολύ κόσμο, δυστυχώς ταλαιπωρώ συνεργάτες μου, τις τοπικές αρχές, δυστυχώς...έτσι είναι η ζωή. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και κάποια στιγμή θα πρέπει κι αυτοί να τις αναλάβουν. 

Το Πολιτιστικό Σωματείο Εκκίνηση και ο Κινηματογράφος Ηλύσια ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ουδεμία ευθύνη για τη διπλή αναβολή των προβολών. Θα υπάρξει ανακοίνωση απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί για το πρόγραμμα των προβολών. 

Ευχαριστώ τους Εβρίτες που κάνουν από νωρίς sold out για την ταινία μας! Οι άντρες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και στέκονται μπροστά στα προβλήματα. 

Σας ζητώ συγγνώμη! 

Με εκτίμηση, Βασίλης Τσικάρας

Να θυμίσουμε οτι στις ταινίες του Βασίλη Τσικάρα συμμετείχε με όλες τις δυνάμεις, καθώς ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας και αναπαράστασης αυτής ήταν ο οικοδεσπότης και συνδιοργανωτής των "φυσικών στούντιο" του Β. Τσικάρα (με τον ακούραστο Μανώλη Σαββίδη και τα μέλη του Συλλόγου αγόγγυστα) στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών και του Πάικου, συμμετείχε τόσο ο Σύλλογος όσο και κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι αγκάλιασαν θερμά κάθε του προσπάθεια. 

336255579-539697958245095-3562112135423354258-n.jpg

Π.Ν. Παπαδόπουλος


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ