Με απολυμαντικά και μάσκες γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο στην Κίνα
Παρά τη φονική επιδημία και η Κίνα κινείται σε ρυθμούς… Αγίου Βαλεντίνου. Υπαίθρια ανθοπωλεία και μη, έχουν εφοδιαστεί με πληθώρα λουλουδιών για τις αγορές των ερωτευμένων.
Ζώντας στη σκιά του Covid-19 όμως, δε θα μπορούσαν να τον παραβλέψουν. Έτσι ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου στο Χονγκ Κονγκ εφοδιάζει τις ανθοδέσμες της με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που βοηθούν ώστε να μην εξαπλωθεί ο ιός. Μάσκες, απολυμαντικά χεριών και άλλα προϊόντα πλαισιώνουν τα μπουκέτα της.
Οι πωλήσεις των καταστημάτων έχουν καταγράψει τεράστια πτώση μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού, που έχει στοιχίσει τη ζωή 1.383 ανθρώπων μέχρι τώρα.
Η ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείο λέει ότι εμπνεύστηκε το ειδικό δώρο μαζί με τις ανθοδέσμες της, από τη στιγμή που ένας πελάτης της, της ζήτησε να απολυμάνει ένα μπουκέτο προτού το αγοράσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ένας Πνευματικός Πατέρας κοντά στον Απόδημο Ελληνισμό
20 Ιανουαρίου 2026 -
Προς αποχώρηση οι αγρότες από τα μπλόκα - Οι αποφάσεις
20 Ιανουαρίου 2026 -
Θυελλώδεις άνεμοι «σφυροκοπούν» τη Δυτική Ελλάδα - Στα 130 χλμ/ώρα οι άνεμοι
20 Ιανουαρίου 2026 -
1η σύναξη της ΙΜ Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας
20 Ιανουαρίου 2026