close search results icon

Με απόλυτη επιτυχία το ΤΕΕ Roadshow στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών

Παρουσία του Δημάρχου Στ. Φουντουκίδη. 

Το ΤΕΕ Roadshow πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024, 9.00- 15.00 στον κεντρικό πεζόδρομο Γιαννιτσών.

image2-HSmBk.jpeg
image3-2XyLd.jpeg

Την εκδήλωση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Ευστάθιος Φουντουκίδης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών μηχανικοί αλλά και επίδοξοι μηχανικοί μαθητές του 1ου και 3ου ΓΕΛ.

image4-IyEBH.jpeg
image5-MJWDG.jpeg

Να δούμε τι αναφέρει και η ΝΕ του ΤΕΕ στην Πέλλα, με επίσημη ενημέρωση του:

Το ΤΕΕ, φέτος, γιορτάζει έναν αιώνα ιστορίας με μια κινητή εκδήλωση, το ΤΕΕRoadshow, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση του κοινού.Το ΤΕΕRoadshow πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα Τρίτη στον κεντρικό πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Την εκδήλωση επισκέφθηκε πλήθος κόσμου και μεταξύ αυτών μηχανικοί αλλά και επίδοξοι μηχανικοί όπως οι μαθητές του 1ου και 3ου ΓΕΛ. Την εκδήλωση τίμησαν πολλοί αυτοδιοικητικοί με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκιδη. 

Ευχάριστη στιγμή ήταν η επίσκεψη της γραμματέως του συλλόγου παραπληγικων κ. Μαρίας Ορφανίδου με την οποία αναπτύχθηκε μια χρήσιμη συζήτηση. 

Επίσης το εργατικό κέντρο εκπροσωπήθηκε από τον γραμματέα του. Όλοι οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις πολύπλευρες δραστηριότητες του ΤΕΕ από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Ν. Πέλλας, Λευτέρη Αβραμίδη, αλλά και τα στελέχη της διοργάνωσης. 

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμο Πέλλας για την άμεση αρωγή του στην εκδήλωση και υποσχέθηκαν νέες εκδηλώσεις.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ