«Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και την παρουσία του π. Χερουβείμ πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου στην Αριδαία»
Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου στην Αριδαία, με την παρουσία πλήθους πιστών που προσήλθαν για να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου. Κατά την πανήγυρη τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του οικείου Ποιμενάρχη της Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, συλλειτουργούντος του Επισκόπου Αλμωπίας, και τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως αναμεσα στους οποίους και ο Ιεροκήρυκας π Παντελεήμων.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην παρουσία του Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, π. Χερουβείμ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διακονήσει και στη Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας. Η παρουσία του έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους πιστούς, καθώς είναι γνωστός και αγαπητός αλλα και ενας ιερέας με πλούσια χαρίσματα και μια φωνή που δοξάζει τον Θεο και σαγηνεύει τους πιστούς.

Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ευλάβειας και πνευματικής συγκέντρωσης, αποτελώντας σημαντικό εκκλησιαστικό γεγονός για την πόλη της Αριδαίας και την ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ποιμαντική παρουσία και αγάπη στον ορεινό Άγιο Αντώνιο Κρουσσίων
17 Ιανουαρίου 2026 -
Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Οσίου Αντωνίου του Νέου στη Βέροια
17 Ιανουαρίου 2026 -
Πνευματική χαρά και κατάνυξη στον Παντελεήμονα Κιλκίς
17 Ιανουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ