close search results icon

Με δύο εικοσάρια «πετάει» για πληροφορική η Μαρία από την Άρνισσα

Με δύο εικοσάρια «πετάει» για πληροφορική η Μαρία από την Άρνισσα

Μπορεί αυτή την εποχή η περιοχή της Άρνισσας να είναι γνωστή για τη συγκομιδή των εξαιρετικών κερασιών της (αν και το προχθεσινό χαλάζι δημιούργησε αρκετά προβλήματα) όμως καλό είναι να μην ξεχνάμε και τα «αστέρια» που λάμπουν και είναι έτοιμα να φωτίσουν τον κόσμο και την κοινωνία του μέλλοντος.

Η Μουρατίδου Μαρία, μαθήτρια του ΓΕΛ Άρνισσας, μέχρι χθες, είναι ένα από τα ανερχόμενα «αστέρια» και με τα δύο εικοσάρια που κατάφερε στις πανελλαδικές εξετάσεις βλέπει να της ανοίγεται ορθάνοιχτα ο δρόμος της πληροφορικής, που ήταν και το όνειρο της.

«Η χρονιά ήταν σαφώς δυσκολότερη από τις προηγούμενες» σημειώνει η νεαρή Μαρία και εξηγεί ότι τα περισσότερα κεφάλαια στην ύλη ανέβαζαν αυτομάτως τον βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων. Παρ’ όλα αυτά με διάβασμα και υπομονή ο καθένας μπορεί να πετύχει τους στόχους του πιστεύει και εύχεται καλή επιτυχία και καλό κουράγιο στους επόμενους.

Η Μουρατίδου Μαρία της κατεύθυνσης Οικονομίας και Πληροφορικής είχε Μέσο Όρο 17,9 γράφοντας στην Έκθεση 15,3, Μαθηματικά 16,3, Οικονομία 20 και Πληροφορική 20.

Αν μη τι άλλο ο κόσμος της Πληροφορικής την περιμένει.

Καλή σταδιοδρομία Μαρία!

*σεβόμενοι την επιθυμία της κοπέλας δεν δημοσιεύουμε φωτογραφία της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ