Με λαμπρότητα η πανήγυρη του Προφήτη Ηλία – Παρών ο Ιορδάνης Τζαμτζής σε χωριό με το οποίο διατηρεί στενούς δεσμούς
Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ.κ. Ειρηναίου.
Οι πιστοί κατέκλυσαν τον ναό για να τιμήσουν τη μνήμη του Προφήτη Ηλία, συμμετέχοντας με κατάνυξη στη Θεία Λειτουργία, σε μια ημέρα ιδιαίτερης πνευματικής σημασίας για την τοπική κοινωνία.
Το «παρών» έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος έγινε δεκτός με θερμότητα από κατοίκους και εκκλησίασμα, καθώς διατηρεί στενούς και διαχρονικούς δεσμούς με το χωριό, το οποίο επισκέπτεται συχνά και στηρίζει έμπρακτα.

Η παρουσία των τοπικών αρχών, μαζί με τη μεγάλη συμμετοχή των πιστών, προσέδωσε ιδιαίτερη λαμπρότητα στον εορτασμό, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που εξακολουθεί να έχει η πανήγυρη του Προφήτη Ηλία για την περιοχή και τους ανθρώπους της.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για χρόνια πολλά, ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν σε κλίμα χαράς, πίστης και παράδοσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Inox24: Ζητείται υπάλληλος
18 Σεπτεμβρίου 2026 -
Inox24: Ζητείται υπάλληλος για e-shop
18 Σεπτεμβρίου 2026 -
Στέλλα Αραμπατζή: Η κτηνοτροφία κινδυνεύει με αφανισμό
17 Σεπτεμβρίου 2026 -
Στοπ από αστυνομία και Βρούτση στους φιλάθλους του Ηρακλή
17 Σεπτεμβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ