Με λαμπρότητα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέστηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την πανήγυρη του Αγίου.
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αλμωπίας κ.κ. Στέφανος, ο οποίος ιερούργησε με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου και την παρουσία πλήθους πιστών που προσήλθαν για να τιμήσουν τον Πρωτομάρτυρα και Αρχιδιάκονο Στέφανο.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης και η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, τιμώντας με την παρουσία τους την κορύφωση της πανήγυρης.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος συμμετείχε και στις εκδηλώσεις του πανηγυρικού Εσπερινού την προηγούμενη ημέρα, επιλέγοντας να βρίσκεται και φέτος δίπλα στην τοπική κοινωνία της Σκύδρας στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Στεφάνου.
Η πανήγυρη ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ευλάβειας και πνευματικής χαράς, με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία χρονιά τη βαθιά σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με την εκκλησιαστική παράδοση και την τιμή προς τον Άγιο Στέφανο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Μήνυμα εκτίμησης προς τον Επίσκοπο Αλμωπίας από τη Μαρία Παπαδοπούλου
02 Αυγούστου 2026
ΣΧΟΛΙΑ