close search results icon

Με Ντεσπόντοφ και Αντρίγια η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία (vid)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το σπίτι του και να «ξεμπερδέψει» σχετικά εύκολα με την Λαμία.

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Λαμία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιστρατεύει Βιεϊρίνια στα άκρα της άμυνας, Τσιγγάρα στα χαφ και Αντρίγια - Ντεσπόντοφ στην τριπλέτα πίσω από τον φορ.

Με δεδομένο πως ακολουθούν δύο ματς - φωτιά για τους Θεσσαλονικείς με ΑΕΚ και Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το σπίτι του και να «ξεμπερδέψει» σχετικά εύκολα με την Λαμία. Σε ένα ματς που ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει «ανάσες» σε ορισμένα από τα βαριά χαρτιά του, κινούμενος με αρκετές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα και Αντρέ Βιεϊρίνια. Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής έμειναν Γιόνι Ότο και Νάσμπεργκ, με τον Ράχμαν Μπάμπα να επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Στα χαφ θα βρεθούν οι Οζντόεφ - Τσιγγάρας, με το δίδυμο της Λεωφόρου (Μεϊτέ - Σβαμπ) να βρίσκεται στον πάγκο. «Ανάσες» και για τον Τάισον, με την επιθετική τριπλέτα να αποτελείται από τους Αντρίγια, Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Άλι Σαμάτα.

πηγή: sdna.gr - Ελένη Μπούντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ