close search results icon

Mε συννεφιές, μπόρες και βροχές θα μας αποχαιρετήσει ο Μάης!

Από Κυριακή 28 Μαΐου και για όλη την εβδομάδα. 

Mε συννεφιές, μπόρες και βροχές θα μας αποχαιρετήσει ο Μάης!

Πιο αναλυτικά για αύριο Κυριακή.

Στη βόρεια Ελλάδα περιμένουμε βροχές και καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία στους 27 βαθμούς και βοριάδες έως 5 μποφόρ .

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται άστατος καιρός. Μέτριοι οι άνεμοι στο Θερμαϊκό, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.

Ίδιο σκηνικό με μπόρες μέχρι το απόγευμα, στη Λάρισα, στον κάμπο της Θεσσαλίας και στην Εύβοια.

Και στην Αττική προβλέπονται βροχές κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Παρόμοια κατάσταση με βροχές και καταιγίδες αναμένεται στα δυτικά και στην Πελοπόννησο. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 28 βαθμούς και βοριάδες έως 6 μποφόρ.

Συννεφιές αναμένονται στις Κυκλάδες και μεσημεριανές μπόρες στα Δωδεκάνησα. Βοριάδες έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο μέχρι 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στα Χανιά, στη Σητεία και τα νότια του νησιού περιμένουμε άστατο καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.

Τη Δευτέρα προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ , ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα και τους 28 βαθμούς στην κεντρική.

Tην Τρίτη και την Τετάρτη θα επικρατήσει άστατος καιρός στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Πέμπτη, περιμένουμε μεσημεριανές μπόρες στα ηπειρωτικά και άνοδο της θερμοκρασίας.

Ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα συνεχιστεί η αστάθεια και οι βοριάδες θα φτάσουν τα 6 μποφόρ

πηγή: Alpha tv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ