Με τιμές ο Διονύσης Σταμενίτης στον Μεγαπλάτανο – Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους
Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Ευστάθιο – Εγκάρδιες συναντήσεις και συνομιλίες με τον κόσμο του χωριού
Με ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από τους κατοίκους βρέθηκε στον Μεγαπλάτανο Αλμωπίας ο βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ανήμερα της μεγάλης εορτής του Αγίου Ευσταθίου.
Ο Διονύσης Σταμενίτης έδωσε το «παρών» στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου, στην οποία ιερούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Στέφανος, παρουσία πιστών και κατοίκων της περιοχής.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο βουλευτής Πέλλας έγινε δεκτός με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα από τον κόσμο. Χαιρετισμοί, θερμές χειραψίες και συζητήσεις με κατοίκους συνέθεσαν το κλίμα της παρουσίας του στο χωριό.
Ο ίδιος παρέμεινε στον Μεγαπλάτανο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει από κοντά με τους κατοίκους, να ακούσει όσα είχαν να του μεταφέρουν και να ανταλλάξει μαζί τους ευχές με αφορμή τη μεγάλη γιορτή.
Η θερμή υποδοχή που του επιφυλάχθηκε ανέδειξε το ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα της επίσκεψής του, σε μια ημέρα που ο Μεγαπλάτανος βρέθηκε στο επίκεντρο του εορτασμού του Αγίου Ευσταθίου.

Σε μήνυμά του ο Διονύσης Σταμενίτης ανέφερε:
«Στον Μεγαπλάτανο για την εορτή του Αγίου Ευσταθίου. Στη συνέχεια, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συνομιλήσω με τους κατοίκους του χωριού. Χρόνια πολλά σε όσες και σε όσους γιορτάζουν! Χρόνια πολλά στον Μεγαπλάτανο!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Βουλιαγμένη: Νεκρός 82χρονος - 76χρονος τον σκότωσε στο ξύλο για μία ξαπλώστρα
20 Σεπτεμβρίου 2026 -
Μαρία Παπαδοπούλου: Μια παρουσία που πλέον ξεπερνά τα όρια της Σκύδρας
20 Σεπτεμβρίου 2026 -
Ιγνατιάδου: Τα ψέματα της αντιπολίτευσης αποδείχθηκαν για ακόμη μία φορά
20 Σεπτεμβρίου 2026 -
Σταυροδρόμι: Διακοπή νερού λόγω εργασιών στον Υδατόπυργο
20 Σεπτεμβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ