Με το… αριστερό ο Άρης στο Κύπελλο – Κακό πρώτο ημίχρονο, λυτρωτής ο Μορόν στην Τρίπολη
Με το… αριστερό ξεκίνησε ο Άρης τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας, μένοντας στο 1-1 με τον Asteras AKTOR στην Τρίπολη, σε ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς τον απαιτούμενο ρυθμό και με προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Ο Asteras AKTOR εκμεταλλεύτηκε την εικόνα του Άρη και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Φεντερίκο Μακέντα, παίρνοντας το προβάδισμα.
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης προσπάθησε να ανεβάσει την έντασή του και να αναζητήσει την ισοφάριση. Τη λύση έδωσε τελικά ο άνθρωπος που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.
Λορέν Μορόν και… γκολ με την πρώτη!
Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι και με την πρώτη του επαφή με την μπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και αποτρέποντας τα χειρότερα για τους Θεσσαλονικείς.
Ο Μορόν επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την εκτελεστική του δεινότητα και αποδείχθηκε ο λυτρωτής του Άρη στην Τρίπολη, σε μια βραδιά κατά την οποία η συνολική εικόνα των «κιτρινόμαυρων», ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν.
Το τελικό 1-1 αφήνει τον Άρη με την αίσθηση ότι απέφυγε την ήττα χάρη στην ποιότητα του Μορόν, αλλά και με αρκετά πράγματα προς διόρθωση ενόψει της συνέχειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας
10 Σεπτεμβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ