close search results icon

Με το δεξί ο Αστέρας Τρίπολης στα πλέι άουτ

Με το δεξί ο Αστέρας Τρίπολης στα πλέι άουτ

Με το δεξί ξεκίνησε ο Αστέρας Τρίπολης τα play-outs, καθώς κέρδισε 2-1 τον Παναιτωλικό και έτσι διεύρυνε στα 17 παιχνίδια το αήττητο σερί του κόντρα στους Αγρινιώτες. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Αρκάδες έφτασαν στους 28 βαθμούς ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους 29.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, παρότι η κατοχή ήταν «μοιρασμένη» (51%-49%). Οι Αρκάδες διέθεταν περισσότερη «ενέργεια» και επισκέπτονταν ουσιαστικά τα καρέ των αντιπάλων τους. Ο Αστέρας είχε έξι τελικές και το γκολ ήρθε στο 34' με πέναλτι του Μπαράλες.


Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν νωρίς. Οι γηπεδούχοι με το «καλημέρα» (49') άγγιξαν το 2-0 όταν ο Μπαράλες πήρε... οριζοντιωμένος μία κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μπερτόλιο, αλλά ο Ανέστης έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ. Αμέσως μετά (50') τα «καναρίνια»...έκρυψαν την μπάλα και έφτασαν στην ισοφάριση χάρις σε ένα όμορφο γκολ σε εκτέλεση και δημιουργία. Ο Χουχούμης έκλεψε τότε ψηλά, ο Ντουάρτε έπαιξε κάθετα και αμέσως ο Ζοάο Πέδρο βρήκε με τη «μία» τον Κολοβό που έκανε κίνηση και βρέθηκε φάτσα με τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο, τον οποίο και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 90', όταν μετά από διώξιμο του Νοσίρου η μπάλα στρώθηκε στον Αλβαρες και εκείνος με σουτ με το δεξί (!) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και παράλληλα σημείωσε το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ