Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας στα Τρίκαλα – Καταστράφηκαν ολοσχερώς οι κτιριακές εγκαταστάσεις

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο ξυλείας τα ξημερώματα της Τρίτης λίγο έξω από τα Τρίκαλα, κοντά στο Μεγαλοχώρι, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.
Οι φλόγες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε μεγάλο μέρος του εργοστασίου αλλά ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε παρά έξω ενώ όπως αναφέρει το τοπικό μέσο trikalaola όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις καταστράφηκαν.
Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με εννιά οχήματα ενώ συμμετείχαν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
Ακόμα δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία της φωτιάς. Στο χώρο βρίσκονταν πέντε φιάλες υγραερίου, τις οποίες απομάκρυναν οι πυροσβέστες.
Η Τροχαία Τρικάλων είχε διακόψει την κυκλοφορία για να διευκολύνει την κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων και να εξασφαλίσει την ασφάλεια της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ-Τι απαντούν οι πολίτες για Τσίπρα
17 Σεπτεμβρίου 2025 -
Νέα Πέλλα: Και στα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι...ωραία!
17 Σεπτεμβρίου 2025 -
Κίτρινο ταξίδι από την Έδεσσα στο Αγρίνιο – Οι φίλοι του Άρη πανηγύρισαν τη νίκη
17 Σεπτεμβρίου 2025 -
Θρίαμβος του Λεβαδειακού απέναντι στον ΠΑΟΚ
17 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ