close search results icon

Μετά τον Καρυπίδη του Άρη: Οι δύο πρόεδροι της Superleague που αγόρασαν διαμερίσματα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού

Ποιοί θα κατοικήσουν στο Marina Tower. 

Ο ουρανοξύστης Marina Tower με ύψος 200 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, θα διαθέτει 200 διαμερίσματα σε 45 ορόφους. Με την ολοκλήρωσή του θα είναι το ψηλότερο κτήριο στην Ελλάδα και ένα από τα συνολικά έξι ψηλά κτήρια που θα ανεγερθούν στο Ελληνικό.

Ηδη έχουν αγοραστεί τα πρώτα πανάκριβα διαμερίσματα και κάτοικοι θα είναι και πρόεδροι ομάδων. Σύμφωνα με το mononews.gr, ο Θόδωρος Καρυπίδης της ΠΑΕ Αρης αναμένεται να κατοικήσει στο Ελληνικό αφού αγόρασε διαμέρισμα στον ουρανοξύστη. Μετά την αποκάλυψη για τον Καρυπίδη, το instanews αποκαλύπτει πως ακόμα δύο ισχυροί παράγοντες της Superleague αγόρασαν διαμερίσματα στον ουρανοξύστη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι δύο νέοι πρόεδροι που πήρανε διαμέρισμα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του Ολυμπιακού και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ισχυρός άνδρας της Λαμίας.

Για την ιστορία, από τα 169 διαμερίσματα, οι υπογραφές έχουν πέσει για τα 127 και δεδομένου ότι εισπράττεται 20% του τιμήματος και ακόμα 27 έχουν δοθεί προκαταβολές, έχουν μπει στα ταμεία 79 εκατομμύρια.

Φωτογραφίες από τον ουρανοξύστη:

1-AEa0E.jpg
2-esrhE.jpg
3-iNRvu.jpg
5-pLJ2r.jpg
6-cJPhH.jpg

πηγή: instanews.gr





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ