close search results icon

Μεταγραφική "ΒΟΜΒΑ" Αερωπού MANDYNAMIC με Φώτη Μισαηλίδη

Μεταγραφική "ΒΟΜΒΑ" Αερωπού MANDYNAMIC με Φώτη Μισαηλίδη

Αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα της πόλης, για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της HANDBALL PREMIER LEAGUE, οι διοικούντες προχώρησαν στην σημαντική ενίσχυση της ομάδας με την μεταγραφή του ΦΩΤΗ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ.

Ο αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΑΕΡΩΠΟΥ και μαθητής λυκείου κατάφερε να αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα. Με την επιτυχία του στις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή του στην φαρμακευτική σχολή στην Αθήνα, αγωνίστηκε στον Δούκα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του,η ομάδα του Διομήδη Άργους ενώ το μεγάλο άλμα έγινε με την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ. Το 2018 επιστρέφει στον ΑΕΡΩΠΟ MANDYNAMIC και στα δύο πρώτα χρόνια της παρουσίας του, η ομάδα τερματίζει στην 3η και την 4η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα συμμετοχές σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με εξαιρετικές εμφανίσεις.Τα δύο τελευταία χρόνια, για προσωπικούς λόγους αγωνίστηκε στις ομάδες του ΠΑΟΚ και του Ζαφειράκη Νάουσας.

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της επιστροφής του Φώτη Μισαηλίδη στην ομάδα έπαιξε ο κος Χρήστος Μαρίνος.

Με την προσθήκη και την συνεισφορά του Φώτη Μισαηλίδη στην ομάδα του ΑΕΡΩΠΟΥ MANDYNAMIC, η ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους της.

img-12de08a7df247834106d6b12bc150b28-v.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ