close search results icon

Μετρ της άμυνας ο Αλμωπός του Τυριακίδη

Μετρ της άμυνας ο Αλμωπός του Τυριακίδη

Μια άμυνα που θα ζήλευαν πολλές ομάδες δημιούργησε ο Γιώργος Τυριακίδης στον Αλμωπό Αριδαίας. Ο Σκυδραίος τεχνικός είναι ένας μετρ της άμυνας με την ομάδα του να μετράει πέντε λευκές ισοπαλίες στους έξι τελευταίους αγώνες ενώ έχει και μια από τις καλύτερες άμυνες στα εθνικά πρωταθλήματα. 

img-1997.jpg

Μάλιστα για άλλη μια χρονιά - 7η συνεχόμενη - ο Γιώργος Τυριακίδης κατάφερε να οδηγήσει τον Αλμωπό στην επίτευξη των στόχων του, όντας ένας από τους μακροβιότερους προπονητές σε πάγκο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σκυδραίος τεχνικός του Αλμωπού έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αριδαία με τον Αλμωπό, όπου και φέτος έχτισε μια ομάδα με μέταλλο που αρνείται να χάσει από οποιοδήποτε αντίπαλο. Ενδεικτικό είναι μάλιστα πως ο Γιώργος Τυριακίδης, όσα χρόνια βρίσκεται στην ομάδα της Αριδαίας δεν έχει αδικήσει κανέναν ποδοσφαιριστή ενώ ο ίδιος δουλεύει και αξιοποιεί νέα παιδιά.  

Το σύνολο του Γιώργου Τυριακίδη την φετινή περίοδο έχει εκ των κορυφαίων αμυντικών λειτουργιών, καθώς δέχθηκε μόλις 17 γκολ έπειτα από 27 αγωνιστικές, όσα και η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον Πανσερραϊκό να βρίσκεται πρώτο με μόλις 10 γκολ παθητικό και δεύτερη την ΑΕΛ (16).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ