close search results icon

Μιχαηλίδης: Φωνάζει παρών

Μιχαηλίδης: Φωνάζει παρών

Προς τα τέλη της σεζόν 2019-2020 και ειδικά στους αγώνες που έγιναν το καλοκαίρι του 2020, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναδείχθηκε το άστρο του Γιάννη Μιχαηλίδη. Ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέϊρα τον έριξε στα «βαθιά» (το ίδιο είχε κάνει και με τον Τζόλη) και ο Μιχαηλίδης άρπαξε την ευκαιρία.

Εκείνη τη σεζόν, έπαιξε σε εννέα παιχνίδια συνολικά και πέτυχε ένα γκολ. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε σε 27 ματς, εκ των οποίων τα πέντε στην Ευρώπη, χωρίς να σκοράρει. Ήταν βασικός, ως αριστερός στόπερ. Την περσινή σεζόν, (2021-22) έπαιξε σε 26 ματς, εκ των οποίων τα έξι στην Ευρώπη και πέτυχε δύο γκολ.

Στα μέσα Μαρτίου όμως του 2022 υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μεγάλο διάστημα. Την τρέχουσα σεζόν ο Μιχαηλίδης έπαιξε σε εννέα παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β, όμως μόλις το προχθεσινό με αντίπαλο την Ρουμανική Φαρούλ, έστω και φιλικού χαρακτήρα, ήταν το πρώτο του, με την επαγγελματική ομάδα.

Το πιο σημαντικό, είναι πως ο Μιχαηλίδης φωνάζει παρών. Ο Λουτσέσκου τον είδε, τον αξιολόγησε. Βλέπει τα στοιχεία του και ανάλογα θα αποφασίσει. Ειδικά όμως αυτή την περίοδο που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία με εννέα κρίσιμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και άλλα δύο στο Κύπελλο, είναι απαραίτητος, ο κάθε ικανός παίκτης. Ο Μιχαηλίδης έχει όλα τα θετικά στοιχεία. Οι ενοχλήσεις που νιώθουν οι Κουλιεράκης και Νάσμπεργκ, είναι πιθανό να του δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα ματς. Σε κάθε περίπτωση, ο 23χρονος άσος, μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι «μπαρουτοκαπνισμένος» και ετοιμοπόλεμος.

Στην σελίδα 6, στο σημερινό ρεπορτάζ της Metrosport μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Μιχαηλίδη, για τον μοναχικό δρόμο που ακολούθησε, εδώ και ένα χρόνο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Σε κάθε περίπτωση, δείχνει πως έχει επιμονή. Πίστη. Και είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί. Φωνάζει παρών. Και το δείχνει.

ΠΗΓΗ metrosport 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ