close search results icon

Μυθική ατάκα από πρώην τεχνικό της ΑΕΚ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Σε μέσο της Πορτογαλίας. 

Μία μυθική ατάκα χρησιμοποίησε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις μιλώντας σε Μέσο της Πορτογαλίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μοράις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο τόνισε ότι με τα χαρακτηριστικά που έχει είναι σαν UFO αλλά και ευλογία που τον έχει προπονήσει ως άμεσος συνεργάτης του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μίλησε στην πορτογαλική A Bola και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αφορμή τη συνέντευξη που είπε ο πρώτος και όσα είπε σε αυτή.

Για το πώς βλέπει την όλη κατάσταση: "Το να είσαι ειδικός προπονητής σημαίνει να ξέρεις πώς να αντιμετωπίζεις καταστάσεις όπως αυτή που συμβαίνει. Θετική επικοινωνία. Η εδραίωση εμπιστοσύνης εξαρτάται από παράγοντες που σχετίζονται με την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου. Ο καλύτερος προπονητής μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα αυτές τις καταστάσεις.

Κανονικά, ο παίκτης είναι νεότερος από τον προπονητή και βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης και η ικανότητα του προπονητή είναι πολύ σημαντική εδώ για την επίλυση πιθανών συγκρούσεων".

Για το ότι ο Φέργκιουσον εξακολουθεί να έχει δυνατή παρουσία και συμβολισμό στην ομάδα: "Τι περιμένετε από έναν προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάρτε ως παράδειγμα αυτό που αντιπροσωπεύει ο Άλεξ Φέργκιουσον ακόμα και σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κριστιάνο έχει τον θαυμασμό και τον σεβασμό που είναι γνωστός για τον Φέργκιουσον".

Για το πώς ήταν να δουλεύει ο ίδιος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Η συνεργασία με τον Ρονάλτο ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι ως προπονητής. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και ένας στρατοσφαιρικός παίκτης. Δεν λέω "UFO" επειδή είναι άνθρωπος. Θα ήταν κάτι περισσότερο από "Άνθρωπος αγνώστων χαρακτηριστικών".

Τέτοιο είναι το τεράστιο μέγεθος και το ταλέντο του. Το να έχεις έναν παίκτη σαν αυτόν είναι να είσαι ευλογημένος προπονητής. Ο Ρονάλντο είναι αναμφίβολα ένα ευαίσθητο και ιδιαίτερο άτομο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ