close search results icon
Μητροπολίτης Ιωήλ.. 20 χρόνια αγάπης και προσφοράς

Στις 11 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέλεξε παμψηφεί τον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ. 

Ο Μητροπολίτης Ιωήλ, ο οποίος αποτελεί μεγάλο ευλογία για την Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας αλλά και ένα πραγματικό κόσμημα της Ιεραρχίας, κατά την θητεία του στο θρόνο της Μητροπόλεως έχει να επιδείξει πλούσιο πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντικό έργο. Το απόγευμα της Κυριακής ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών τίμησε τον Μητροπολίτη Ιωήλ προβάλλοντας ένα βίντεο αφιέρωμα  ενώ ο Αρχιερατικός επίτροπος Γιαννιτσών π Ιωάννης Σπυρίδης αναφέρθηκε με θερμά λόγια αγάπης προς το σεπτό πρόσωπο του 

Μετά την προβολή του βίντεο όλοι όσοι βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Όσιος Παϊσίος ο Αγιορείτης έψαλλαν τη φήμη του Μητροπολίτη Ιωήλ 

Είναι δεδομένο πως οι πιστοί της Μητρόπολης δοξάζουν τον τριαδικο Θεό που έχουν ποιμέναρχη τον Μητροπολίτη Ιωήλ, κάτι που τόνισε και ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης.

Ο ίδιος ο Μητροπολίτης Ιωήλ μάλιστα μετά την προβολή του αφιερώματος ευχαρίστησε τον Θεό για τα 20 χρόνια που του έδωσε εν Ειρήνη, ενώ άπαντες οι πιστοί εξέφρασαν την αγάπη τους για το πρόσωπο του. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ