close search results icon

Μητσοτάκης από Πολίχνη: «Το Βέλος θα μείνει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη» (VIDEO, pic)

Μετά την εκδήλωση κατά του σχολικού εκφοβισμού στο 3ο γυμνάσιο Πολίχνης ο πρωθυπουργός κατέφτασε στο κατάμεστο από κόσμο Τρίγωνο της Πολίχνης.

Το ιστορικό «Βέλος» θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη.

Μετά την εκδήλωση κατά του σχολικού εκφοβισμού στο 3ο γυμνάσιο Πολίχνης ο πρωθυπουργός κατέφτασε στο κατάμεστο από κόσμο Τρίγωνο της Πολίχνης ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές.

«Η Νέα Δημοκρατία δίνει απτές λύσεις σε καίρια προβλήματα. Το πάρκο Παύλου Μελά θα αντικαταστήσει το παλιό στρατόπεδο Καρατάσιου, τα νέα σχολεία που παραδίδονται, το λιμάνι. Όλα βάζουν τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο των ενεργειών της κυβέρνησης. Πολλά από αυτά γίνονται με ευρωπαϊκούς πόρους. Αυτή ακριβώς είναι η σύνδεση που ενώνει τις εκλογές τις 9ης Ιουνίου με τη δική σας κινητικότητα», είπε.

«Θα μπω στα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία όταν λειτουργήσουν και τα 110»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως στα τέλη Μαΐου θα μπει μέσα στα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία: «Κάπου εδώ πέρα κυκλοφορεί ένα από τα πρώτα δοκιμαστικά νέα λεωφορεία θα μπω στο λεωφορείου τα τέλη Μαΐου όταν και τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία θα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης».

Δείτε φωτογραφίες του ThessToday:

screenshot-14-Y0gTc.png
screenshot-15-oR1Bf.png




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ