close search results icon

Μητσοτάκης κατά Κασσελάκη: Λέει ότι θα είναι αυτοδύναμος, μοιράζει υπουργεία και κατηγορεί εμάς για αλαζονεία

Μητσοτάκης κατά Κασσελάκη: Λέει ότι θα είναι αυτοδύναμος, μοιράζει υπουργεία και κατηγορεί εμάς για αλαζονεία

Μηνύματα τόσο στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και στην αντιπολίτευση έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του σε πολίτες στο Παλαιό Φάληρο, τονίζοντας πως η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στο 2015 και πως η κυβέρνηση δεν τάζει τα πάντα στους πάντες.


Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε πως «μοιράζει ήδη υπουργεία». Όπως είπε, «μου κάνει εντύπωση, ξέρετε, δεν σχολιάζω σχεδόν ποτέ αυτά τα οποία λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά τον άκουγα σε μία συνέντευξη τώρα ερχόμενος να σας μιλήσω, ο οποίος κατηγορεί εμάς για αλαζονεία, προσέξτε, και είπε: “είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες εκλογές θα τις κερδίσω, θα είμαι αυτοδύναμος”. Και έχει ήδη αρχίζει και μοιράζει και Υπουργεία δεξιά και αριστερά. Και κατηγορούν αυτοί εμάς για αλαζονεία».

Οι Ευρωπαίοι δεν βλέπουν πλέον την Ελλάδα ως το "μαύρο πρόβατο" της Ευρώπης, αλλά ως μια χώρα με αυτοπεποίθηση», επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, ώστε η ΝΔ να βάλει «τρίποντο», μετά την επιτυχία της στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. «Ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω στο 2015», ανέφερε ακόμα ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.


Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της ακρίβειας είπε: «Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε τον μεταρρυθμιστικό μας δρόμο, να οδηγούμε την οικονομία σε ρυθμούς ανάπτυξης, να αυξάνουμε τους μισθούς, να αντιμετωπίσουμε, όπως εμείς ξέρουμε, με πραγματική κατανόηση για τα προβλήματα των πολιτών, το ζήτημα της ακρίβειας. Γιατί και στο ζήτημα της ακρίβειας, φίλες και φίλοι, το παλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Βάζουμε πρόστιμα, κάνουμε ελέγχους, έχουμε κάνει παρεμβάσεις στην αγορά, έχουμε αυξήσει μισθούς και συντάξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ