close search results icon

Μπάτσης σε Μπίνο:Γραφικός μέχρι αηδίας (βίντεο)

Μπάτσης σε Μπίνο:Γραφικός μέχρι αηδίας (βίντεο)

Κόντρα ξέσπασε στο Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας ανάμεσα στον Χρήστο Μπάτση και στον Δημήτρη Μπίνο. 

Ο κος Μπάτσης με τοποθέτηση του θέλησε να ενημερώσει το σώμα αναλυτικά για τις ενέργειες που έκανε η δημοτική του αρχή στο θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού.  Την τοποθέτηση του Χρήστου Μπάτση θα μπορέσετε να την δείτε αναλυτικά στο κανάλι μας στο YouTube. 

Ο Χρήστος Μπατσης "κληρονόμησε" ως Δήμαρχος μια μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού, η οποία και υπήρχε στα συρτάρια του Δήμου Αλμωπίας από το 2018. Ο ίδιος ως Δήμαρχος έτρεξε το θέμα με την σύσταση των επιτροπών αλλά και με την εξασφάλιση των χρηματοδοτήσεων όπως είπε στο σώμα του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και όπως επιβεβαίωσε η προϊστάμενη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αλμωπίας. 

Ο Δημήτρης Μπίνος απο την πλευρά του θέλησε να υποτιμήσει την προσπάθεια της θητείας Μπάτση με σχόλια του τύπου ' εξάψαλμος:' και "ράδιο αρβύλα",  φράσεις που δεν ταιριάζουν στο επίπεδο του Δημοτικού συμβουλίου. Ο κος Μπάτσης από την πλευρά του έκανα λόγο για γραφικές συμπεριφορές 

Δείτε το βίντεο 

Βέβαια τα ερωτήματα για την μη ολοκλήρωση έργω δεν αφορούν μόνο την Διοίκηση Μπάτση αλλά και την Διοίκηση Μπινου καθώς απο τοτε δεν έχουν προχωρήσει έργα στην Αλμωπία όπως η Κλειστή Αγορά, το Κολυμβητήριο και το γήπεδο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ