close search results icon

Μπήκαν να κλέψουν σε tattoo studio στην Τσιμισκή και πήραν μέχρι και τους αναπτήρες

Αποκλειστικό βίντεο τη στιγμή της πράξης από το karfitsa.gr

Επαγγελματικό εξοπλισμό δερματοστιξίας, αξίας 5.000 ευρώ αφαίρεσαν δύο άτομα τα ξημερώματα του Σαββάτου από tattoo studio στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Ελίνα Τουκουσμπαλίδου

Όλα ξεκίνησαν περί τις 03.00 όταν δύο αγόρια νεαρής ηλικίας ξεκίνησαν την προσπάθεια να παραβιάσουν την πόρτα. Μετά από μία ώρα περίπου κατάφεραν να εισέλθουν στο κατάστημα και να κλέψουν τον εξοπλισμό που βρήκαν.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο από το karfitsa.gr:

«Χθες το βράδυ δύο παιδιά ηλικίας, όπως υπολογίζουμε, κάτω των 18 ετών ήρθαν μπροστά στο κατάστημα κατά τις 03.10. Έκαναν μια ώρα να μπουν. Έσπασαν το τζάμι και αφού έσπασαν το τζάμι έψαξαν όλο το κατάστημα για χρήματα. Δεν βρήκαν τίποτα παρά μόνο 20 ευρώ, οπότε άρχισαν να κλέβουν ό,τι έβρισκαν. Έκλεψαν όλα τα μηχανήματα του στούντιο», αναφέρει αποκλειστικά στην Karfitsa.gr ο ιδιοκτήτης του tattoo studio, Κωνσταντίνος Γ.

tzamia.jpg

Έκλεψαν μέχρι και αναπτήρες

Ο ίδιος κάνει λόγο για πρωτοφανές περιστατικό σε tattoo studio, τονίζοντας πως τα δύο άτομα έκλεψαν μέχρι και μπουκάλια με αλκοόλ αλλά και αναπτήρες. Ερωτήματα προκαλεί το πώς δεν έγιναν αντιληπτοί σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. «Στην κάμερα είδαμε ότι όταν προσπαθούσαν να μπουν, πολλές φορές πέρασε κόσμος. Ο ένας κρατούσε τσίλιες και όταν έβλεπαν κόσμο προσποιούνταν ότι απλά κάθονται και συζητάνε μπροστά από το μαγαζί», δηλώνει ο ιδιοκτήτης.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ