close search results icon

Μπούργος: «Δεν νιώθω καμία πίεση, βρισκόμαστε σε φάση που βάζουμε θεμέλια»

Μπούργος: «Δεν νιώθω καμία πίεση, βρισκόμαστε σε φάση που βάζουμε θεμέλια»

Ο Άρης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με τον προπονητή της ομάδας, Χερμάν Μπούργος, να παραθέτει τις σκέψεις του για τη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε: ««Είναι μια καλή ομάδα ο Παναιτωλικός, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο αλλά και εμείς έχουμε δουλέψει αυτό που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και είμαι πολύ αισιόδοξος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαχείριση των δύο εγχώριων διοργανώσεων από τον Άρη: «Δεν νιώθω καμία πίεση και καμία αμφιβολία. Αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας και σαφώς θα καθοριστούν παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για το μέγεθος του ρόστερ: «Όχι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι κάτι που το ζουν πολλοί προπονητές και είναι πολύ σημαντικό να έρχονται καινούριοι παίκτες. Εμείς βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας της ομάδας, από εκεί και πέρα θέλουμε να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται και μαζί να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε».

Για τη δυνατότητα του Άρη να χρησιμοποιεί τους ξένους ποδοσφαιριστές του: «Ναι είναι κάτι πολύ θετικό, γιατί μπορούμε να ενσωματώσουμε όλους τους παίκτες μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη: «Δεν είναι κάτι εύκολο να το πετύχουμε. Αυτές τις μέρες ήρθε και ένας ποδοσφαιριστής καινούριος. Βρισκόμαστε στη φάση που βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα ομάδα και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Αναφορικά με το πόσο ανταγωνιστικό περιμένει το πρωτάθλημα φέτος: «Εμείς κοιτάμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Για το αν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα: «Μακάρι... όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ