close search results icon

Μ.Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τις συνθήκες θανάτου της – «Η υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά» λέει ο δικηγόρος της

Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Μ.Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τις συνθήκες θανάτου της – «Η υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά» λέει ο δικηγόρος της

Προκαταρκτική εξέταση για την διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι εξέφρασε τις αμφιβολίες του γύρω από την υπόθεση.

Όπως είπε, αυτό που τον ανησυχεί είναι ότι ακούγονται διάφορα γύρω από τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες «έφυγε» η ηθοποιός, ενώ από το σπίτι της έλειπαν κοσμήματα κι άλλα αντικείμενα αξίας.

Αρχικά, δήλωσε: «Οι φίλοι της αγαπημένης, αείμνηστης, αξέχαστης Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μια χαρά, είχε προβλήματα, αλλά και στη διάθεση και στην υγεία της ήταν καλά. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια. Κάποιο βράδυ που ήταν μόνη της κι είχε φύγει η Καίτη, η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, όταν γύρισε, τη βρήκε πεσμένη κάτω σε ένα χαλί στο σαλόνι, μακριά από σκάλες, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά, με αίματα στο κεφάλι της και είχε χάσει τις αισθήσεις της. Κάλεσε τον κύριο Μπούντα, φίλο της Μαίρης, συνάδελφος και γείτονα και κάλεσαν μαζί ένα νοσοκομειακό».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το προσωπικό που την είδε πρώτο δεν έχει καταθέσει ακόμα στην αστυνομία.

«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι που τη βρήκαν εκείνη τη μέρα. Η αστυνομία έκανε μια προκαταρκτική έρευνα. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο κύριος Μπούντας, ο γείτονας και στη συνέχεια κάποιοι φίλοι της. Κατέθεσαν για την εικόνα που είχαν από τη Μαίρη, για την κατάσταση του σπιτιού. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Εγώ ζήτησα να γίνει μια απογραφή κι εκτίμηση των κινητών πραγμάτων. Εν ζωή, η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και τα κινητά», εξήγησε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Θέλαμε όμως, να δούμε τι είχε αφήσει εκεί η Μαίρη. Θα το κάνουμε από εκτυπώσεις και βίντεο κλπ, όταν πάρουμε στα χέρια μας την απογραφή. Η αξία μέχρι στιγμής εκτιμάται σε 4.500 ευρώ χονδρικά, που είναι πολύ χαμηλό ποσό και μου κάνει εντύπωση πώς έγινε αυτή η απογραφή».Τέλος, ανέφερε: «Μετά από δικό μας αίτημα, έγινε η προκαταρκτική, κληθήκαμε και καταθέσαμε και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία, με δική μας παράκληση. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Δεν την έχουμε δει. Όλοι οι φίλοι της Μαίρης θέλουν να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα».

πηγή: pronews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ