Ν. Ανδρουλάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης έδωσε υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν – Απέκρυψε όσα έρχονται
Σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού για το άρθρο 16, είπε ότι "προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση του Δημοσίου Πανεπιστημίου".

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «έδωσε υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν» και «απέκρυψε όσα έρχονται», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Ο κ. Ανδρουλάκης καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «παρουσίασε μια εξωραϊσμένη εικόνα της οικονομίας», ενώ τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση.
Σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού για το άρθρο 16, είπε ότι «προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση του Δημοσίου Πανεπιστημίου. Αλλά δεν είμαστε αρνητικοί στην ουσιαστική ρύθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με γνώμονα την αυτονομία, τη λογοδοσία και τα υψηλά στάνταρ όπως και σε άλλες χώρες». Σημείωσε, ωστόσο, ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ λέει «όχι» σε «εμπόριο πτυχίων».
naftemporiki.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ελεύθερος ο 73χρονος που κατηγορήθηκε για θανάτωση γάτας στα Άθυρα
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Συνελήφθη άτομο στην Πέλλα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Σταμενίτης: Συνάντηση για τους δασικούς συναιτερισμούς
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
ΔΕΘ 2025: Δυναμική παρουσία της Πέλλας με τη Μαρία Παπαδοπούλου
18 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ