Νάνα Μούσχουρη: Χάκερς «πέθαναν» τη διάσημη τραγουδίστρια
Η μακάβρια είδηση ανακοινώθηκε σε ψεύτικο -όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια- λογαριασμό στο Twitter.

Συναγερμός σήμανε, πριν από λίγα λεπτά, με την μετάδοση στα social media της ψευδούς είδησης ότι έφυγε από τη ζωή η Νάνα Μούσχουρη.
Η μακάβρια είδηση ανακοινώθηκε σε ψεύτικο -όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια- λογαριασμό στο Twitter ο οποίος έφερε το όνομα και τη φωτογραφία του υπηρεσιακού Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Κουμεντάκη.

Δημοσιογράφοι επικοινώνησαν άμεσα με τον κ. Κουμεντάκη, ο οποίος έμεινε εμβρόντητος δηλώνοντας πως δεν έχει κανέναν απολύτως λογαριασμό στα social media και πως πρόκειται για ψεύτικο προφίλ.
Πιθανότατα η ψευδής αυτή διαρροή συνδέεται με την κακόβουλη επίθεση που έχει δεχτεί από το πρωί ο διαδικτυακός κόμβος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολλές ώρες εκτός λειτουργίας.
πηγή: tanea.gr
ΣΧΟΛΙΑ