close search results icon

Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν οι μεταγωγές των προφυλακισθέντων - Τι φοβούνται οι σωφρονιστικές Αρχές

Δρακόντεια τα μέτρα στις φυλακές. 

Ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα (14/8) οι μεταγωγές των προφυλακισθέντων για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως συνέπεια τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί περίπου 70 φυλακιστήρια από τους συνολικά 105 κρατούμενους και συνεχίζεται ή έκδοση και των υπολοίπων, ενώ από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μετήχθησαν οι πρώτοι 46, οι οποίοι οδηγούνται σε όλα σχεδόν τα καταστήματα κράτησης σε όλη τη χώρα.

Οι μεταγωγές των υπολοίπων, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, λόγω Δεκαπενταύγουστου, θα γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, 8 βρίσκονται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, 12 επρόκειτο να οδηγηθούν στις φυλακές Αυλώνα και οι υπόλοιποι θα μοιραστούν στις φυλακές Τρικάλων, Λάρισας, Βόλου, Νιγρίτας, Κομοτηνής, Μαλανδρίνου, Άμφισσας, Δομοκού, Χανίων, Χίου, Γρεβενών, Ναυπλίου, Κω και Θεσσαλονίκης, ανάλογα με τη χωρητικότητα του κάθε καταστήματος κράτησης.

Δρακόντεια τα μέτρα στις φυλακές λόγω φόβου για επεισόδια

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προβληματισμός των Αρχών είναι πώς θα υπάρχει ασφάλεια για τους κρατούμενους, γι' αυτό υπήρξε επικοινωνία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με τις διοικήσεις όλων των καταστημάτων κράτησης, οι οποίες έχουν λάβει μέτρα για την ασφαλή κράτηση των προφυλακισθέντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ