close search results icon

Νέα μάχη για τον "Λύκο" Λεβάν από τα Γιαννιτσά με τον Τούρκο Avci Alperen

Ο Μάιος θα είναι καυτός για τον κόουτς και πολυνίκη του "Ατρομήτου". 

Μια εξαιρετικά δυνατή μάχη είναι η πρώτη που ανακοινώνεται από την διοργάνωση ‘Martin Fight Night’ που πραγματοποιείται από τον Σύλλογο ‘Martin FC’ .

Στο Ιβανώφειο στάδιο της Θεσσαλονίκης στις 26 Μαΐου αντιμέτωποι έρχονται δύο κικμπόξερ που διαθέτουν την εμπειρία για να προσφέρουν ένα πρώτης τάξεως θέαμα με όρους Κ-1.

Στην μία γωνία ο αγαπητός του ελληνικού κοινού Λεβάν ‘The Wolf’ Γκουρούλι από τα Γιαννιτσά και στην άλλη ο Τούρκος Alperen Avci.

Ο Γκουρούλι, που προέρχεται από κατάκτηση ζώνης με Ιταλό αντίπαλο, δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις μιας και όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει ξεχωρίσει για τις νίκες, της επιτυχίες και τις προκλήσεις τις οποίες έχει αποδεχτεί εντός και εκτός Ελλάδος.

screenshot-4-dnPxq.png

Από την άλλη ο Avci είναι Τούρκος πρωταθλητής που έχει εκπροσωπήσει και την χώρα του στα World Games με σημαντική παρουσία επίσης σε επίσημους διεθνείς επαγγελματικούς αγώνες.

Μια σημαντική πρόκληση για τον Γκουρούλι, η πιο δυνατή για τον ίδιο μέσα στην χρονιά, που σίγουρα ανεβάζει το θερμόμετρο ‘με το καλημέρα’ στην νεοσύστατη διοργάνωση.

Δείτε και το ανάλογο promotion από την εξειδικευμένη και εξαιρετική ενημερωτική σελίδα του είδους ufight.gr:

Να σημειώσουμε οτι ο Λεβάν, είναι ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού στο Kickboxing και όπως παρατηρούμε ως pellanews.gr, που καλύπτουμε τα ρεπορτάζ και τις κινήσεις του μεγάλου αθλητή, κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό, έχει πια εδραιωθεί και σαφώς αυτό παρουσιάζει κι άλλη εξέλιξη. 

*(επιμέλεια: Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ