close search results icon

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι που κυκλοφορούσαν με κλεμμένη μοτοσυκλέτα

Οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια περιπολίας. 

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων οι οποίοι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικές Αρχές στη Νέα Σμύρνη.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούνται για -κατά περίπτωση- κλοπή κατά συναυτουργία, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και κλήθηκαν σε έλεγχο.

Παρά τη χρήση ηχητικών σημάτων, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και παραβίασε κόκκινους σηματοδότες προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Στη συνέχεια, οι 16χρονοι εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα και κινήθηκαν πεζή, ωστόσο, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του ενός από τους δύο κατηγορουμένους, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,5 γραμμαρίων.

Επισημαίνεται πως οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: kathimerini.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ