Νεκροί σε χαράδρα το ζευγάρι Αμερικανών που αγνοούνταν στη Μεθώνη
Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον, 83 ετών και τη σύζυγό του Λουκρητία Ρόμπινσον, 80 ετών.

Δύο πτώματα εντοπίστηκαν σε χαράδρα στην περιοχή γύρω από την τοποθεσία «Πέντε δρόμοι» στη Μεθώνη, με άνδρες της ΕΜΑΚ να ξεκινούν επιχείρηση ανάσυρσής τους. Λίγο νωρίτερα, είχε βρεθεί στη χαράδρα το αυτοκίνητο του ζευγαριού των Αμερικάνων που έχει εξαφανιστεί.
Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον, 83 ετών και τη σύζυγό του Λουκρητία Ρόμπινσον, 80 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί τους στις αρχές του Φεβρουαρίου η γυναίκα, η οποία τους πρόσεχε, η οποία τους επισκέφτηκε αργότερα στο σπίτι τους αλλά δεν τους βρήκε.
Η κόρη του ζευγαριού, Τζουλιάνα Ρόμπινσον, είχε εκφράσει την πεποίθησή της ότι οι γονείς της αυτοκτόνησαν. Σε σχετική της ανάρτηση, έγραψε: «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. “Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ».
πηγή: efsyn.gr
φώτο: Ελικόπτερο της ΕΜΑΚ (φωτογραφία αρχείου) - EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Φιλοξενία Ισπανών εκπαιδευτικών από το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών
11 Μαΐου 2025 -
Ψηφιακός εθισμός των παιδιών: Ευθύνη όλων μας!
11 Μαΐου 2025 -
Εντυπωσιακά εγκαίνια για τον 32ο Εικαστικό Μήνα Μάιο
11 Μαΐου 2025
ΣΧΟΛΙΑ