close search results icon

Νέο οπαδικό επεισόδιο με ανήλικους μέρα μεσημέρι -«Έβγαλαν κατσαβίδι και μας ρώτησαν τι ομάδα είμαστε»

«Έβγαλαν κατσαβίδι και μας ρώτησαν τι ομάδα είμαστε»

Νέο οπαδικό επεισόδιο με ανήλικους μέρα μεσημέρι -«Έβγαλαν κατσαβίδι και μας ρώτησαν τι ομάδα είμαστε»

Ένα νέο περιστατικό ξυλοδαρμού με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε χθες (7/9) στο Κουκάκι, όπως καταγγείλει η μητέρα του ενός εκ των τριών ανήλικων θυμάτων στο iefimerida.gr.

Όλα συνέβησαν μέρα μεσημέρι. Η παρέα των τριών 16χρονων παιδιών περπατούσε λίγο πριν τις 15:00 έξω από καφετέρια του Κουκακίου με κατεύθυνση ένα πάρκο της περιοχής. Τότε, μια ομάδα επίσης τριών ατόμων (ανήλικοι και αυτοί, σύμφωνα με τις περιγραφές) σηκώθηκε από το καφέ και άρχισε να τους ακολουθεί.

«Έβγαλαν κατσαβίδι και μας ρώτησαν τι ομάδα είμαστε»

Ξαφνικά ανέπτυξαν το βήμα τους, τους ακινητοποίησαν και τους ρώτησαν υπό την απειλή ενός κατσαβιδιού τι ομάδα είναι. Στη θέα του κατσαβιδιού ο ένας από τους ανήλικους άρχισε να τρέχει στα στενά προκειμένου να γλιτώσει, ενώ οι δράστες άρχισαν να ξυλοκοπούν τους άλλους. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας οι δράστες χτύπησαν τα παιδιά στον αυχένα με μπουνιές.

Περιστατικό ληστείας με θύματα τρεις ανήλικους στην Κηφισιά -Τους κυνηγούσαν πεζή οι αστυνομικοί

Άμεσα το περιστατικό αναφέρθηκε στο ΑΤ Ακροπόλεως, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της καφετέριας προκειμένου να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να φτάσουν στα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr εντός της ημέρας η οικογένεια του ενός 16χρονου αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων. Όπως εκτιμά η μητέρα του πρόκειται για καθαρά περιστατικό με οπαδικά κίνητρα καθώς οι δράστες δεν απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα ή χρήματα από τους ανήλικους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ