close search results icon

Προδημοσίευση πρώτης πρόσκλησης προγράμματος Νέων Αγροτών - ενημερωτική ημερίδα στη Σκύδρα

Προδημοσίευση πρώτης πρόσκλησης προγράμματος Νέων Αγροτών - ενημερωτική ημερίδα στη Σκύδρα

Την Τρίτη, 5/3/24, το απόγευμα, διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας εσπερίδα για τα προγράμματα που έρχονται για τους Νέους Αγρότες, με πρωτοβουλία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη ΔΑΟΚ της ΠΕ Πέλλας. 

Εισηγητής ο Γενικός Δ/ντης της ΔΑΟΚ ΠΚΜ κ. Κώστας Τετριβανίδης και το στέλεχος της υπηρεσίας η κα Κατερίνα Παπαδοπούλου οι όποιοι έδωσαν το πλαίσιο για την προδημοσίευση της πρώτης πρόσκλησης Νέων Αγροτών.

Στο πάνελ και ο Δ/ντης της ΔΑΟΚ ΠΕ Πέλλας κ. Γαϊτάνης ενώ καλοσώρισε τους προσκεκλημένους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης που υπογράμμισε τη στήριξη των δημοτικών αρχών προς τους αγρότες σ' έναν Νομό κατεξοχήν αγροτικό, που παράγει τα πάντα εκτός από εσπεριδοειδή και εξωτικά φρούτα ενώ από αιρετούς ήταν και η παράταξη της αντιπολίτευσης του Δ. Σκύδρας "Αλλαγή Σκυτάλης" με την επικεφαλή Μαρία Παπαδοπούλου, τον κ. Πορτοκαλίδη και άλλη μέλη. 

Παρακολουθήστε όλα όσα ειπώθηκαν από τους εισηγητές καθώς και τη συζήτηση που ακολούθησε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ