close search results icon

New Year’s Resolution με ψύκτες νερού από την Rainbow Waters

New Year’s Resolution με ψύκτες νερού από την Rainbow Waters

Την περίοδο αυτή, πολλές επιχειρήσεις κάνουν αποτίμηση της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της, και θέτουν τους στόχους για αυτή που ετοιμάζεται να κάνει το ξεκίνημα της. Στα πλαίσια της οικολογικής συνείδησης, της καλής εξυπηρέτησης, αλλά και της ευημερίας των εργαζομένων, πολλοί επιχειρηματίες έχουν ξεκινήσει να εγκαθιστούν ψύκτες νερού. Πράγματι, η κίνηση αυτή παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα στην υγεία των εργαζομένων, την συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομία, διότι μειώνονται σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα από την αγορά των πλαστικών μπουκαλιών.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω για ποιους λόγους αξίζει με την νέα χρονιά να επενδύσετε σε έναν ψύκτη νερού, και τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή του.

Γιατί να προμηθευτείτε με ψύκτη νερού στον εργασιακό χώρο

psuktis-nerou.jpg


Οι ψύκτες νερού στο εργασιακό περιβάλλον προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Καθαρό νερό για το προσωπικό

Ένας εργαζόμενος αφιερώνει ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας του στο εργασιακό του περιβάλλον. Για την άνετη διεκπεραίωση των καθηκόντων του, η επιχείρηση οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες του, όπως για παράδειγμα την κατανάλωση νερού.

Σωστή ενυδάτωση και αύξηση της παραγωγικότητας

Το νερό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον άνθρωπο όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και για την καλή εργασιακή του απόδοση. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού προσφέρει διαύγεια, ενώ ενισχύει την παραγωγικότητα.

Ο λόγος; Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από νερό. Συνεπώς, αν λαμβάνονται οι σωστές ποσότητες νερού, ενισχύεται η δημιουργικότητα και μπορεί ο καθένας να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις του. Οκτώ με δέκα ποτήρια νερό την ημέρα θα βοηθήσουν τον εγκέφαλο να διατηρήσει την ενυδάτωση του.

Ενίσχυση της καλής εικόνας της επιχείρησης

Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία καλαίσθητων ψυκτών, έτσι ώστε να βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. Η προσθήκη αυτή όχι μόνο ανανεώνει το περιβάλλον της επιχείρησης, αλλά την ίδια στιγμή ενισχύει την καλή εικόνα που έχετε. Οι πελάτες και όποιος παρατηρεί τον χώρο θα βλέπει ένα οργανωμένο και προσεγμένο περιβάλλον.
Την ίδια στιγμή, θα μπορείτε να προσφέρετε κάθε στιγμή καθαρό πόσιμο νερό στους πελάτες και τους επισκέπτες σας. Η κίνηση αυτή σίγουρα θα επηρεάσει την εικόνα που σχηματίζουν για την καλή εξυπηρέτηση της επιχείρησης.

Οικονομία στην αγορά και κατανάλωση νερού

Κι όμως, η χρήση ενός ψύκτη νερού μπορεί να επηρεάσει θετικά την οικονομία της εταιρείας. Η λύση αυτή αποτρέπει την αγορά μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μακροπρόθεσμα, ο ψύκτης όχι μόνο θα κάνει απόσβεση, αλλά θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε και χρήματα.

Μείωση κατανάλωσης πλαστικού

Όσο περνάει ο καιρός, η ανάγκη για μείωση της κατανάλωσης πλαστικού είναι μεγάλη. Ένας ψύκτης θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο οικολογική στάση. Πιο αναλυτικά, θα μειώσετε την αγορά και την χρήση πλαστικών μπουκαλιών. Μάλιστα, για να εξαλείψετε τελείως την χρήση του πλαστικού, μπορείτε να επιλέξετε έναν ψύκτη που συνδέεται απευθείας με την παροχή του νερού.

Ποιους τύπους έχουν οι ψύκτες νερού;

Οι ψύκτες νερού έχουν διαφορους τύπους. Στους πιο δημοφιλείς από αυτούς ανήκουν:

Ψύκτης νερού φιάλης με μπουκάλες εμφιαλωμένου νερού

Είναι ίσως και ο πιο δημοφιλής τύπος ψύκτη νερού, διαδεδομένος ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, σε επαγγελματικούς χώρους που οι ανάγκες για φρέσκο νερό είναι αυξημένες, οι ψύκτες αυτοί είναι μια πολύ καλή λύση. Μάλιστα, οι ψύκτες νερού της Rainbow Waters παρέχουν εύκολα και γρήγορα καθαρό νερό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ψύκτης νερού χωρίς φιάλη

Ένας ψύκτης νερού χωρίς φιάλη συνδέεται στην παροχή της βρύσης και προσφέρει καθαρό και φιλτραρισμένο νερό χωρίς την ανάγκη χρήσης πλαστικών φιαλών. Ο εργονομικός σχεδιασμός που έχει, σε συνδυασμό με την δυνατότητα παροχής νερού σε διάφορα επίπεδα θερμοκρασιών, είναι κατάλληλος για κάθε επιχείρηση που θέλει να προσφέρει άφθονο νερό σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και υπαλλήλων.

Διαπιστώνουμε λοιπόν πως οι επιχειρήσεις που προσφέρουν στους εργαζομένους μια ποιοτική καθημερινότητα κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, συμβάλλουν στην αύξηση της ευημερίας και της απόδοσης τους, γεγονός που ωφελεί και την ίδια την επιχείρηση. Τι λέτε; Θα κάνετε με τη νέα χρονιά μια αλλαγή που θα βοηθήσει τους εργαζόμενους και την κερδοφορία σας;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ