close search results icon

ΝΙΚΗ - Όχι κυβέρνηση αρίστων αλλά… αχρήστων – Διορισμοί χωρίς ΦΕΚ για τους ημετέρους του Μαξίμου

ΝΙΚΗ - Όχι κυβέρνηση αρίστων αλλά… αχρήστων – Διορισμοί χωρίς ΦΕΚ για τους ημετέρους του Μαξίμου


Όχι κυβέρνηση αρίστων αλλά… αχρήστων – Διορισμοί χωρίς ΦΕΚ για τους ημετέρους του Μαξίμου

Δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην δηλώνει εκκωφαντικά την ανικανότητά της. Ένα ακόμη επεισόδιο του αυτοδιαφημιζόμενου επιτελικού κράτος των αρίστων-που αποδεικνύεται των… αχρήστων- φέρει το όνομα Μιχάλης Μπεκίρης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο διευθυντής των γραφείων του πρωθυπουργού στη Βουλή και τη Μακεδονία, προστατευόμενος και κουμπάρος του πρωθυπουργού, φαίνεται να ασκεί κρίσιμα καθήκοντα χωρίς καν επίσημο διορισμό σε ΦΕΚ. Όταν μάλιστα ελέγχθηκε, η απάντηση ήταν προκλητική: δήλωσε… «εθελοντής» στη θέση του διευθυντή!

Αναξιοκρατία, θεσμική αυθαιρεσία και κόμμα των ημετέρων και των καρτέλ: αυτή είναι η πολιτική πραγματικότητα του Μητσοτάκη που εδώ και μια επταετία καπηλεύεται την πατρίδα μας την οποία έχει μετατρέψει σε τσιφλίκι του.

«Εθελοντές» -μαριονέτες σε νευραλγικές θέσεις χωρίς έλεγχο όπως ορίζει το Σύνταγμα, οικογενειοκρατία και κουμπαριές πάνω από θεσμούς.

Η ΝΙΚΗ απαιτεί εδώ και τώρα κάθαρση από την κόπρο που έχει συσσωρευτεί στο Μαξίμου και την άμεση παραίτηση του Μιχάλη Μπεκίρη.

­

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΝΙΚΗ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ