close search results icon

Νίκη για τον Αλμωπό επί τον Τρικάλων

Κοντά στην μαθηματική σωτηρία η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη 

Νίκη για τον Αλμωπό επί τον Τρικάλων


Τα Τρίκαλα υποδέχτηκε ο Αλμωπός στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας. Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε με τους Ντοκιτς κάτω από τα δοκάρια, Σεχου, Σουλιώτη, Κολλαρα, Πρικα, Γιαλλαμούδη, Ζάχαρο, Κερθι, Ροβα, Γιουκουδη και Πεττα.

Η ομάδα της Αριδαίας επέβαλε από την πρώτη στιγμή τον ρυθμό της ενώ ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό με τον Χρήστο Ροβα. Στα επόμενα λεπτά ο Αλμωπός συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Ροβα, Γιουκουδη και Πεττα.Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου ο Λάμπρος Ζάχαρος πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 39ο λεπτό. Το 2-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τον Αλμωπό να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αλμωπό να συνεχίζει να  έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και να χάνει ευκαιρίες με τους Ροβα, Γιουκουδη και Ζάχαρο. Ο προπονητής της ομάδος προχώρησε σε αλλάγες προκειμένου να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα. 

277849862-512966826982360-5816990333330622458-n.jpg

Ο Γιώργος Τυριακίδης πέρασε τους Ριβας και Τριανταφυλαλκη στην θέση των Γιουκουδη και Πεττα αλλά και τους Ρουσσακη και Πάγκο, οι οποίοι πήραν την θέση των Κολλαρα και Ζάχαρο

Η ομάδα του Αλμωπού συνέχισε να εχει τον έλεγχο της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα να μην απειλούν και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ροβα και Ριβα ενώ και ο Χρήστος Πάγκος στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Αλμωπού έδειξε καλά στοιχεία και έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Αργεντινός Ριβας έπειτα από υπέροχη προσπάθεια σημείωσε το 3-0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ