close search results icon

Νίκος Παρούτογλου...με πρόγραμμα και σχέδιο για την Παιδεία

Νίκος Παρούτογλου...με πρόγραμμα και σχέδιο για την Παιδεία

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στα σχολεία της Αλμωπίας ο  Νίκος Παρούτογλου. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας μαζι με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Πέτρο Τσαρκνιά πραγματοποίησαν συνάντηση στο Δημαρχείο με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Προμάχων προκειμένου να συζητήσουν θέματα που απασχολούν το Δημοτικό Σχολείο του χωριού 

1000045336.jpg

Ο κος Παρούτογλου μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πέτρο Τσαρκνιά αναμένεται να επισκεφθούν το επόμενο διάστημα τα σχολεία της Αριδαίας και της Αλμωπίας ώστε να κάνουν αυτοψία και να δουν από κοντά τις ανάγκες που υπάρχουν, ενώ την Δευτέρα θα βρεθούν στο σχολείο των Προμάχων.

received-7023563041030486.jpeg

Προτεραιότητα του νέου Δημάρχου Αλμωπίας μετά την καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν στα σχολεία της Αλμωπίας είναι να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τις παρεμβάσεις που έχουν ανάγκη οι εκπαιδευτικες κοινότητες του Δήμου. Ακόμη  ο Δήμαρχος Αλμωπίας  θα αναζητήσει μαζί με τους συνεργάτες του χρηματοδοτήσεις ώστε να προχωρήσουν οι ενεργειακές αναβαθμίσεις των Σχολικών μονάδων και οι εργασίες.

"Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών μας και η πρόληψη ατυχημάτων, με σχολικές αυλές σύγχρονες.  Θέλουμε τα παιδιά μας να απολαμβάνουν τον χρόνο που βρίσκονται στο σχολείο τους σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον κατάλληλο για άθληση, παιχνίδι, ψυχαγωγία, κοινωνικοποίηση και ξεκούραση σε σύγχρονους, λειτουργικούς χώρους διάδρασης. Είμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα και κάνουμε πράξη όσο υποσχεθήκαμε και ακόμα περισσότερα!», είναι το μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ