close search results icon

Νίκος Τόσιος: 880 ευχαριστώ σε όλους! - Αγάπη υπερβολική!

Σε ένα "αυτοδιοικητικό" ταξίδι που ξεκίνησε την ημέρα των γενεθλίων του.

Επιλέξαμε να τον κάνουμε είδηση όταν έδωσε τα χέρια με τον Γρηγόρη Στάμκο για να συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Τον ξέραμε, είχαμε ακούσει τα καλύτερα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. Το διαπιστώσαμε στο διάστημα συνεργασίας μας για τη διαφημιστικη προβολή του. Ο Νίκος Τόσιος τα πήγε περίφημα. Πραγματικά, ένας άνθρωπος με χαμόγελο και θετική ενέργεια, που σου δίνει την αίσθηση της δυναμικής. Συγχαρητήρια από εμάς και με χαρά δημοσιεύουμε το μήνυμα του, μετά το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Οκτωβρίου και τη γνωστοποίηση επίσημα της σταυροδοσίας των υποψηφίων.

screenshot-21.png

ΑΓΑΠΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ

880 ΨΗΦΟΙ 880 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Και τυπικά το πρωτοδικείο ανακοίνωσε τους προσωπικούς σταυρούς σε μας τους υποψηφίους.

Ξεκίνησα ένα ταξίδι για την τοπική αυτοδιοίκηση και 'γω την ημέρα των γενεθλίων μου και σε 45 μέρες γνώρισα υπέροχους ανθρώπους όλοι καταξιωμένοι νοικοκύρηδες και επαγγελματικά πετυχημένοι.

Ενα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόριο Στάμκο που με εμπιστεύτηκε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε ".Δεν καταφέραμε να περάσουμε στο δεύτερο γύρο αλλά καταφέραμε να δείξουμε ένα καλό και τίμιο αγώνα.

Σας Ευχαριστώ όλους σας.

Υ.Γ Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου για Δήμαρχο Πέλλας θα στηρίξω τον Στάθη Φουντουκίδη.

Εναν νέο καθαρό και γεμάτο όρεξη παιδί για έναν καλύτερο Δήμο Πέλλας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ