close search results icon

ΝΟΓ - Συμμετοχή στο 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας

ΝΟΓ - Συμμετοχή στο 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και εξαιρετικές επιδόσεις της ομάδας του Ναυτικου Ομιλου Γιαννιτσών ολοκληρώθηκαν οι 4 αγωνιστικές μέρες του 89ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που έγινε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 20-23 Απριλίου υπό τη διοργάνωση της ΕΚΟΦΝΣ με τη συμμετοχή 452 αθλητών από 27 σωματεία . Τα 7 πληρωματα του ΝΟΓ κατάφεραν να αγωνιστούν μέσω των προκριματικων των προηγούμενων ημερών στους τελικούς Α και Β του Σαββάτου και της Κυριακής στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων, Γυναικών και Ανδρών Ελ. Βαρών και να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό χάνοντας κάποιες φορές για λίγο το μετάλλιο.

Μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ήταν ο αγώνας της 8+ Γυναικών όπου αγωνίστηκαν παλιές πρωταθλήτριες του ΝΟΓ, που έχουν χαρίσει μετάλλια και διακρίσεις στον Όμιλο των Γιαννιτσών, για να στηρίξουν το νέο ξεκίνημα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών με προπονητες μας τον Τσαλικίδη Βασίλη και τη Μπαλλη Κατερίνα.

Ένα Χάλκινο μετάλλιο και τρεις 4ες θέσεις ήταν ο απολογισμος για την ομάδα του ΝΟΓ. Συγκεκριμένα :

3η θέση 1Χ Γυναικών: Ευαγγελία Φράγκου

4η θέση 2Χ Ελ. Βαρών Ανδρών: Σταυρακακης Αγαθωνας - Χατζηδάκης Σεραφείμ

4η θέση 8+ Γυναικών: Μπαλλη Γεωργία - Μπαλλη Δάφνη - Σταυρακακη Μαρία - Φράγκου Ευαγγελία - Μπαλλη Κατερίνα - Σαλλη Δανάη - Αρετακη Αννετα - Σταυρακακη Κατερίνα και πηδαλίουχος Φράγκος Κωνσταντίνος

4η θέση Τετρακωπος άνευ Εφήβων: Μαλιουφας Ιωάννης- Μπακιρτζης Θεόδωρος - Φράγκος Λάζαρος - Γκοτσιδης Ηλίας

9η θέση 1Χ Νεανίδων :Μουρατιδου Λιλα

11η θέση 4Χ Νεανίδων: Κιοσελάκη Εύα- Πετσου Έλενα - Καλαιτζη Παναγιώτα - Χοντου Μαρία

12η θέση 2Χ Εφήβων με Σπυριδη Ναπολέων - Σταυρακακη Αγαθωνα.

Μετά το πέρας του 89ου Π.Π.Κ. 8 αθλητές - Μαθητές Λυκείου συμμετείχαν και στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας τη Δευτέρα 24 Απριλίου εκπροσωποντας τα Λυκεία των Γιαννιτσών (1ο και 2ο ΕΠΑΛ, 2ο και 3ο ΓΕΛ) και το 2ο ΓΕΛ Κουφάλιων στις κατηγορίες 1Χ Μαθητών Λυκειου (Σταυρακακης Αγαθωνας, Γκοτσιδης Ηλίας) , 2Χ μαθητών Λυκειου (Μπακιρτζης Θεόδωρος - Σπυριδης Ναπολέων) , 2- μαθητών Λυκειου (Μαλιουφας Ιωάννης - Φράγκος Λάζαρος) και 2Χ Μαθητριών Λυκείου( Καλαιτζη Παναγιώτα - Πετσου Έλενα) . Στους τελικούς προκρίθηκαν το πλήρωμα της δικωπου άνευ Μαθητών με Μαλιουφα Ιωάννη και Φράγκο Λάζαρο κατακτώντας την 6η θεση και ο Σταυρακακης Αγαθωνας στο 1Χ Μαθητών κατακτώντας την 4η θέση.

Κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος πραγματοποιηθηκε και προπονητικο κοινοβιο της κατηγορίας Ανάπτυξης με την παρουσία δύο αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, την Αρετακη Ελπίδα και την Καλαιτζη Ευλαμπια, οι οποίες βοήθησαν σαν εθελόντριες στη διοργάνωση του ΠΠΚ και διδάχθηκαν δίπλα σε ομοσπονδιακους προπονήτες, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες τα μυστικά της κωπηλασίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, για την προσπάθεια τους και για την άψογη συμπεριφορά τους καθ' όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή μας Τσαλικίδη Βασίλη και τη βοηθό προπονητή Μπαλλη Κατερίνα για το ήθος και το πάθος που επέδειξαν καθ' ολη τη διάρκεια των αγώνων καθώς και στην εφορο κωπηλασίας Κομκή Φωτεινή που συνόδεψε και εκτέλεσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την οργάνωση της αποστολής. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που είναι αρωγοι σε όλο αυτό το αγωνιστικό ταξίδι και στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών μας, ηθικά και έμπρακτα, και το έργο που κάνουν οι προπονητές, τα μέλη του Δ.Σ και όλη η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η επόμενη αγωνιστική συνάντηση με διοργανώτρια την ΕΚΟΦΝΣ είναι για τις κατηγορίες Ανάπτυξης στην Καστορια 1-2 Ιουλίου και για την κατηγορία Παίδων - Κορασίδων η Β φάση του Π. Π. Κ. στα Γιάννενα 15-16 Ιουλίου.

Καλή συνέχεια στο κωπηλατικο αυτό ταξίδι... NOG KEEP ROWING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ