close search results icon

Νοσοκομεία Πέλλα: Συλλαλητήριο νούμερο δύο και ο αγώνας συνεχίζεται...(φώτος)

Και πάλι χαμηλότερη των προσδοκιών η κινητοποίηση, την ώρα που ο Πεζόδρομος Γιαννιτσών ήταν...φουλ πανσιόν. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Δεύτερο μέρος των κινητοποιήσεων, ως κραυγή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατει με τις ελλείψεις ιατρών στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, καθώς και τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Πέλλας, αλλά και ως προς τον στόχο που είναι η "συνένωση" ουσιαστικά των δύο Νοσοκομείων, με εκατέρωθεν προγραμματισμούς που θα φέρουν σε τεράστια ταλαιπωρία, ακόμη και κίνδυνο ζωής, για τους ασθενείς και τους συνοδούς. Κι αν δεν έχει κάποιος συνοδό, π.χ. ηλικιωμένος...πάει, χάθηκε!

1-TEruW.jpg
2-QqvHm.jpg
4-sw4v6.jpg
6-3QAF0.jpg
8-xHjXF.jpg
9-dRZen.jpg

Πρόσωπα της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, αλλά και σύσσωμη η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών (η οποία έπαιζε και αγώνα σε διπλανό γήπεδο), έδωσαν τον αγωνιστικό τόνο της εκδήλωσης, με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Σάββα Παπαδόπουλο να κάνει και χαιρετισμό, μεταξύ άλλων ομιλητών, αλλά και να ηχεί με τα λόγια του το "καμπανάκι κινδύνου" για την περαιτέρω πτώση των Νοσοκομείων. 

pr1.jpg
pr7.jpg
pr3.jpg
pr5.jpg
pr6.jpg
14-IxClq.jpg
12-HFxZ4.jpg

Ουσιαστικά, όσα ειπώθηκαν ήταν υπενθυμίσεις για την κατάσταση που επικρατεί και την "χάρτα" που υπάρχει και συνενώσεις. Δεσμεύσεις έχουν δοθεί σε τοπικό επίπεδο κοινοβουλευτικά, μέσα απο υπουργικά χείλη, κάτι που δεν διαφαίνεται να πραγματοποιείται, καθώς τα θέματα υγείας έχουν παγώσει.

Ένα ξεχωριστό σημείο στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ήταν η παρουσία θεατρικού δρώμενου, με τη συμμετοχή ηθοποιών από το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών και το οποίο σατίριζε την υπάρχουσα κατάσταση που συμβαίνει με τους ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου, γενικώς την κατάσταση. 

th5.jpg
th6.jpg
th2.jpg
th3.jpg
th1.jpg

Ακολούθησε πορεία έως τον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

v-1.jpg
v-2.jpg
v-3.jpg
v-4.jpg
v-5.jpg
Και οι εκπαιδευτικοί με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών πάντα στους αγώνες






Νέο ραντεβού με το ζήτημα της υγείας στην Πέλλα την Πέμπτη, με περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς. 

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ