close search results icon

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Νέα δωρεά με δίφυλλη γυάλινη αυτόματη πόρτα

Ξανά εν δράσει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου που εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την ατζέντα προσφοράς του προς το νοσηλευτικό ίδρυμα. 

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Νέα δωρεά με δίφυλλη γυάλινη αυτόματη πόρτα

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Σε νέα δωρεά προς το Νοσοκομείο Γιαννιτσών προχώρησε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, κάτι που ικανοποιημένη σαφώς, κοινοποίησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μίντζολη-Λαγομάτη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Πρόκειται για την αντικατάσταση της κεντρικής κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου, με νέα δίφυλλη γυάλινη αυτόματη πόρτα του Γερμανικού οίκου Gege, με σταθερά προφίλ δεξιά και αριστερά, με υαλοπίνακες. Όλα αυτά δεσπόζουν πλέον στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

nos2.png

Έτσι και στα τρία σημεία εισόδων του Νοσοκομείου, υπάρχει μια σύγχρονη είσοδος σε αντικατάσταση της παλαιάς βαριάς σιδερένιας πόρτας, διευκολύνοντας τους τραυματιοφορείς στο έργο τους καθώς κ στην υγειονομική προστασία των εργαζομένων και φυσικά των επισκεπτών.

nos3.png

«Θερμά ευχαριστούμε τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου για την στήριξη του έργου του», σημειώνει η Πρόεδρος του Συλλόγου, που εμπλουτίζει πλέον τον «κατάλογο προσφοράς» που έχει γίνει από πλευράς του ιδιαίτερα δραστήρια αλληλέγγυου προς το νοσηλευτικό ίδρυμα φορέα και μάλιστα με ενισχύσεις που, για να λέμε τα σύκα σύκα, άλλα Νοσοκομεία είτε της Περιφέρειας, είτε των δύο μεγάλων πόλεων της χώρας, δεν βλέπουν ούτε με το… κιάλι!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ