close search results icon

Νοσοκομείο Νάουσας: Συνέδριο για την ορθοπεδική

Νοσοκομείο Νάουσας: Συνέδριο για την ορθοπεδική

Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας. Ο Κώστας Λυκοστράτης έχει αναβαθμίσει πολύ το Νοσοκομείο Νάουσας κάνοντας ένα δημόσιο ίδρυμα υγείας πρότυπο σε οργάνωση αλλά και επιμόρφωση. 

fb-img-1706526299166.jpg

Ο Σκυδραιος διοικητής Κώστας Λυκοστράτης με δήλωση του αναφέρει 

Σημαντική η προστιθέμενη αξία με το πέρας εργασιών Συνεδρίου Ορθοπεδικης Κλινικής Νοσοκομείου Νάουσας, μια εκδήλωση άκρως εκπαιδευτική με περισσότερους από 70 ειδικούς χειρουργούς να έχουν επισκεφθεί δια ζώσης αλλά και πολλούς ακόμη να συμμετέχουν από απόσταση μέσω ζωντανής αναμετάδοσης.

Εξειδικευμένα χειρουργεία αλλά και πλήθος ομιλιών και ακαδημαϊκών ευρημάτων σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, με τη νοσηλευτική ομάδα να καταθέτει ένα εξαιρετικό συντονισμό και ζήλο δίπλα στην αφοσιωμένη ιατρική υπηρεσία, όπου όλα ήταν συνεχώς οργανωμένα και τακτοποιημένα χωρίς ίχνος σύγχυσης ή δυσκολιών παρά τον αυξημένο πληθυσμό που παραβρέθηκε.

Θερμό ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους για το ήθος και επαγγελματισμο που επέδειξαν, θερμό ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες για το ενδιαφέρον τους και τη διαδραστική συνεργασία τους, θερμό ευχαριστώ στους επιτιμους καλεσμένους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Το συνέδριο έληξε με έκδηλο ενθουσιασμό από όλους και ευχές για ακόμη μεγαλύτερο έργο με ενισχυμένες ιδέες και νέες εμπειρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ