close search results icon

Νοσοκομείο Πέλλας: Συνέχεια των κινητοποιήσεων με διερεύνηση ημερομηνίας 18 ή 19 Φεβρουαρίου

Νέα σύσκεψη φορέων στα Γιαννιτσά με στόχο τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων διαμαρτυρίας.

Νοσοκομείο Πέλλας: Συνέχεια των κινητοποιήσεων με διερεύνηση ημερομηνίας 18 ή 19 Φεβρουαρίου

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Νέα σύσκεψη των φορέων με στόχο τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ως μορφή διαμαρτυρίας για τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Γιαννιτσών. Παρόντες οι τρεις συνδικαλιστικοί φορείς που ξεκίνησαν τις διαμαρτυρίες ως ομιλητές και συντονιστές, καθώς και πλειάδα άλλων φορέων, σε εξαιρετικά αυξημένη και διευρυμένη μορφή αυτή τη φορά. 

12-OpKdk.jpg
11-K6PKX.jpg
10-dY3Zj.jpg
9-kzcNt.jpg
6-K7vCT.jpg
5-4omM1.jpg
3-uHLpx.jpg
2-GTd5M.jpg

Οι τοποθετήσεις ήταν χαρακτηριστικές, τόσο από πλευράς Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ν. Πέλλας (Χαράλαμπος Αποστολίδης), από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών (Σίμος Φωστηρόπουλος), όσο και από πλευράς Λευθέρη Αβραμίδη με το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Πέλλας. Τοποθετήσεις έκαναν όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι φορέων που παρίσταντο, ενώ στο τραπέζι έπεσε η νέα κινητοποίηση, με προσανατολισμό 18 ή 19 Φεβρουαρίου. 

Για πρώτη φορά, ακόμη και με διαμαρτυρία που "δεν αναφέρεται καθόλου το Νοσοκομείο της Έδεσσας" (μήπως όμως πρέπει να ψαχτούν γιατί δεν ακούγεται το Νοσοκομείο της Έδεσσας και γι' αυτό σίγουρα δεν φταίνε....τα Γιαννιτσά), ακούστηκαν από την Πρόεδρο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου στην πρωτεύουσα του Νομού, αλλά και από τον κ. Αποστολίδη, με όλες τις διαχειριστικές "αλχημείες" που γίνονται για να καλυφθούν οι "τραγικές ελλείψεις". Ακούστηκε για πρώτη φορά επίσης οτι υπάρχει ακόμη και..."δάνειο" γιατρού στα Γρεβενά, όπου εκτελεί κι εκεί εφημερίες! Ωραία πράγματα, σε μια ευρωπαϊκή χώρα κατά τα άλλα, ε;

Επίσης κατατέθηκε η διαπίστωση πως ο κόσμος έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει, χωρίς βέβαια να μην υπάρχει και μεγάλη μερίδα που δεν έχει πάρει ακόμη "είδηση" στο που πάει η δημόσια υγεία στον Νομό και τι θα αντιμετωπίσουν αύριο είτε οι ίδιοι ως ασθενείς, είτε τα παιδιά και τα συγγενικά τους πρόσωπα. 

16-W93Ku.jpg
14-HgBPy.jpg
15-YE5CZ.jpg
13-mwqVS.jpg

Αυτό που τονίστηκε πάντως είναι οτι πρέπει να βρεθούν λύσεις και δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέραν αυτού. Αυτή τη φορά το "ύφος" της "απαίτησης" όμως ήταν πιο αποφασιστικό, κάτι που θα οδηγήσει σε κορύφωση των κινητοποιήσεων και μάλιστα σε μία περίοδο που μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμη πονοκέφαλο για την κυβέρνηση και κατ΄ επέκταση για τους κυβερνητικούς βουλευτές της Πέλλας. 











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ