close search results icon

Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Φάληρο

Ο Άρης θα παίξει για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα στο γήπεδό του, αυτή τη φορά αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο (20:15).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (5/11, 19:30) τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής παρουσία των φίλων του, καθώς, όπως ερμηνεύτηκε, η τιμωρία έδρας που επέβαλε η αθλητική δικαστής δεν μπορεί να εκτιθεί όταν υπάρχει σε εκκρεμότητα έφεση.

Την προηγούμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με νίκη (2-0) από το Ηράκλειο διακόπτοντας το αήττητο του ΟΦΗ, ενώ ο «Δικέφαλος» έχασε χωρίς αντίσταση από την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Και οι δύο ομάδες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Πέμπτη (9/11), με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να πηγαίνει στο Λονδίνο για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ κι εκείνη του Ραζβάν Λουτσέσκου να υποδέχεται στην Τούμπα την Αμπερντίν.

Στο Αγρίνιο (16:00), Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Το αυτό ισχύει για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί τον Βόλο (17:30). Οι Ηπειρώτες δεν έχουν νίκη μετά την πρεμιέρα, ενώ οι Θεσσαλοί πήραν το πρώτο τρίποντο μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, νικώντας 2-1 την Κηφισιά.

Ο Άρης θα παίξει για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα στο γήπεδό του, αυτή τη φορά αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο (20:15). Οι «κίτρινοι» προέρχονται από δυο σερί νίκες (1-0 τον Πανσερραϊκό, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων από την πρώτη εφετινή επιτυχία της (3-2), απέναντι στον Παναιτωλικό.

πηγή: naftemporiki.gr/sports

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    ΣΧΟΛΙΑ